Μέμφις Γκρίζλις: Επισημοποιήθηκε η ανταλλαγή για τον Γκριν

Μέμφις Γκρίζλις: Επισημοποιήθηκε η ανταλλαγή για τον Γκριν

Ολοκληρώθηκε η τριπλή ανταλλαγή πέντε παικτών, που έστειλε οριστικά και αμετάκλητα τον Τζεφ Γκριν στους Μέμφις Γκρίζλις.

Συμπαίκτης των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη έγινε επίσης ο Ρας Σμιθ, ο οποίος επιλέχθηκε στη 47η θέση του φετινού ντραφτ του NBA από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που παραχώρησαν επίσης επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου στις «αρκούδες», ενώ οι Μπόστον Σέλτικς αποζημιώθηκαν αποκτώντας τον Όστιν Ρίβερς και τον Ταϊσόν Πρινς από τους «πελεκάνους» μαζί με επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου από τους Γκρίζλις. Με τη σειρά τους, οι εκπρόσωποι της Νέας Ορλεάνης πήραν επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου από τις «αρκούδες» μαζί με τον Κουίνσι Ποντέξτερ.

Λος Άντζελες Κλίπερς
Διέρρευσε ήδη, όμως, πως οι «C’s» ξεκίνησαν συζητήσεις με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, για να τους παραχωρήσουν τον Ρίβερς, γιο του Ντοκ Ρίβερς, προέδρου και προπονητή των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων». Μάλιστα, ο 53χρονος Αμερικανός άφησε ήδη ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον γιο του, ενώ εκτιμάται πως οι δύο ομάδες αναζητούν βοήθεια από τρίτο σύλλογο του NBA, ώστε να ολοκληρώσουν νέα ανταλλαγή.

Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι υγιέστατοι Κλίπερς δοκιμάζονται μεθαύριο (15/01, 05:30) στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που θα συνεχίσουν χωρίς τους Ρόμπιν Λόπεζ και Τζόελ Φρίλαντ (ώμος). Επίσης, ο Άλεν Κραμπ συμπλήρωσε σερί δύο παραγκωνισμών στο χθεσινό παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Τέρι Στοτς για το μεθαυριανό ματς.

Μπόστον Σέλτικς
Με τη σειρά τους, οι «κέλτες» υποδέχονται σήμερα (13/01, 02:30) τους Πέλικανς στο «TD Garden», αλλά ο Πρινς ίσως μείνει έξω, καθώς διαπιστώνεται πρόθεση για αποδέσμευσή του μέσω του καταλόγου των waivers, κίνηση που ετοιμάζεται επίσης για τον Τζαμίρ Νέλσον, όπως επιβεβαίωσε η Boston Globe. Για την ώρα, πάντως, υπάρχουν δεκαπέντε παίκτες στο ρόστερ, όσους επιτρέπει το NBA, ενώ ο Μπραντ Στίβενς εκτίμησε πως ο αγωνιστικός ρόλος του Τζέιμς Γιανγκ θα αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε αναμέτρησης. Ακόμα, ο Μάρκους Σμαρτ παραδέχθηκε πως πρέπει να επιλέγει τα «καλά» σουτ σχολιάζοντας τα «φτωχά» ποσοστά ευστοχίας του στα τελευταία παιχνίδια.

Νιου Ορλίνς Πέλικανς
Στα του συλλόγου της Νέας Ορλεάνης, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, ο Ρίβερς δεν έδωσε το παρών στη χθεσινή προπόνηση του Μόντι Ουίλιαμς ενόψει της ανταλλαγής του, κάτι που ίσχυσε επίσης για τους Πρινς και Ποντέξτερ στο χθεσινό ματς των Γκρίζλις με τους Φίνιξ Σανς. Μεθαύριο (15/01, 02:30), πάντως, οι νεοαποκτηθέντες Γκριν και Σμιθ θα τεθούν στη διάθεση του Ντέιβ Γέργκερ για παιχνίδι του συλλόγου του Μέμφις στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς.

Μπρούκλιν Νετς
Για τους Νεοϋορκέζους προηγείται αποψινός εντός έδρας αγώνας (13/01, 02:30) με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου, αλλά οι Ντερόν Ουίλιαμς (πλευρά) και Μαρκέλ Μπράουν (γόνατο) αναμένεται να χάσουν αμφότερα τα ματς. Από την πλευρά του, ο Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τους Νετς μέσω του καταλόγου των waivers, υπέγραψε συμβόλαιο με τη γαλλική Σαλόν Σαονέ.

Χιούστον Ρόκετς
Χωρίς τον Τέρενς Τζόουνς (πόδι) συνεχίζουν οι Τεξανοί, αλλά ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα παίξει σε δεύτερο συνεχόμενο ματς αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις στο γόνατο. Τέλος, ο Αϊσάια Κανάν υποβιβάστηκε χθες στους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς, θυγατρική ομάδα των Ρόκετς στην D-League, ενώ τη συγκεκριμένη ομάδα προτίμησαν για τη συνέχεια της καριέρας τους ο Τουρ Μάρι μετά την αποδέσμευσή του μέσω του καταλόγου των waivers από τους Γιούτα Τζαζ και ο Γκλεν Ράις Τζούνιορ μετά την αποδέσμευσή του από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved