Μπρούκλιν Νετς: Αυτοκτόνησε δημοφιλής φίλαθλος με ένα πόδι

Μπρούκλιν Νετς: Αυτοκτόνησε δημοφιλής φίλαθλος με ένα πόδι

Αυτοκτόνησε ο Τζέφρι Βαντσίρο, γνωστός φίλος των Μπρούκλιν Νετς, που πριν από λίγες ημέρες έστησε σόου σε αγώνα του NBA.

Με τις φωνές του σε πρόσφατο ντέρμπι της ομάδας του με τους Νιου Γιορκ Νικς ενόχλησε τους ανθρώπους ασφαλείας του «Madison Square Garden», ενώ συνέχισε πανηγυρίζοντας με το πρόσθετο πόδι του, όταν τον κουβάλησαν εκτός του κλειστού της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού του πατέρα του το περασμένο Σάββατο. Αρκετοί άνθρωποι των Νετς εξέφρασαν το σοκ τους, αλλά η ομάδα του Λάιονελ Χόλινς προετοιμάζεται πλέον για τον αυριανό αγώνα (17/12, 02:30) της regular season του NBA με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Barclays Center».

Αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Μπρουκ Λόπεζ (μέση), ο οποίος απέσπασε έγκριση για γυμναστικές ασκήσεις και αποκάλυψε ότι χτύπησε κάνοντας άρση βαρών, ενώ αβέβαιη είναι επίσης η παρουσία του Μίρσα Τελέτοβιτς (ισχίο). Όσον αφορά την προσπάθεια για ανταλλαγή των Λόπεζ, Ντερόν Ουίλιαμς και Τζο Τζόνσον διαπιστώνεται πλέον πως οι Νεοϋορκέζοι θέλουν να παραχωρήσουν έναν ή δύο, ώστε να «χτίσουν» το νέο ρόστερ πάνω στον ή στους εναπομείναντες. Στα των Χιτ, ο Κρις Μπος (γάμπα) δεν ταξίδεψε με την αποστολή για το αυριανό ματς μετά τον αποκλεισμό του στο χθεσινό με τους Σικάγο Μπουλς, ενώ διέρρευσε πως ίσως μείνει στο περιθώριο για μερικές εβδομάδες!

Στο μεταξύ, ο βασικός σέντερ του Έρικ Σποέλστρα ομολόγησε ότι έχει χάσει αρκετή αγωνιστική «σπιρτάδα» σε σχέση με το ξεκίνημα της καριέρας του στο NBA, αλλά για την ώρα καλείται να επικεντρωθεί στην υγεία του. Γνωστοποιήθηκε επίσης πως ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) χρειάζεται εγχείρηση, που μάλλον θα του κοστίσει την υπόλοιπη σεζόν, όπως… σχεδόν παραδέχθηκε ο κόουτς των εκπρόσωπων της Φλόριντα, ενώ οι Ντουέιν Ουέιντ (ίωση) και Τζάστιν Χάμιλτον (τετρακέφαλος) αποκλείστηκαν από το σημερινή προπόνηση, γεγονός που τους καθιστά αμφίβολους για το αυριανό ματς. Μέσα σε όλα, οι Σαμπάζ Ναπίερ και Χασάν Ουάιτσαϊντ επέστρεψαν στο βασικό ρόστερ ύστερα από υποβιβασμό στους Σιου Φολς Σκάιφορς της D-League.

Σε άλλο αυριανό ματς (17/12, 03:00), οι Νικς υποδέχονται τους Ντάλας Μάβερικς στο «MSG» χωρίς τον Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα), ο οποίος παραμένει στα πιτς επ’ αόριστον, όπως επιβεβαίωσε ο Ντέρεκ Φίσερ, που σε πρόσφατη συνέντευξή του εκτίμησε ότι οι παίκτες του σκέφτονται περισσότερο το μέλλον, παρά την τρέχουσα σεζόν του «μαγικού» κόσμου. Πέρα από τον Ιταλό φόργουορντ, εκτός επ’ αόριστον είναι επίσης ο Ιμόν Σάμπερτ (ώμος) και ο Κλίαντονι Έρλι (γόνατο), ενώ οι Καρμέλο Άντονι (ρεπό), Αμάρε Στουντεμάιρ (ρεπό) και Πάμπλο Πριτζιόνι (ρεπό) έχασαν τη σημερινή προπόνηση μαζί με τον άρρωστο Σέιν Λάρκιν, αλλά αναμένεται να παίξουν στον αυριανό αγώνα.

Στο περιθώριο έμεινε επίσης ο Τζέι Αρ Σμιθ (πόδι) ύστερα από τρεις διαδοχικούς παραγκωνισμούς, οπότε είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι, ενώ ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ προπονήθηκε κανονικά, παρά ενοχλήσεις στο πόδι. Μακριά από το 100% είναι επίσης ο Τσάντλερ Πάρσονς (μέση) των «μαβς», ο οποίος κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη χθεσινή και στη σημερινή προπόνηση του Ρικ Καρλάιλ, άρα η παρουσία του στον αυριανό αγώνα είναι αβέβαιη. Αντίθετα, ο Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος) φαίνεται πως προπονήθηκε εκ νέου χωρίς περιορισμούς, αλλά ο προπονητής των Τεξανών επανέλαβε ότι… προοδεύει πιστοποιώντας πως δεν τον υπολογίζει για θέση στο rotation.

Με τη σειρά τους, οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς δοκιμάζονται αύριο (17/12, 02:00) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς χωρίς τους Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Κέβιν Μάρτιν (καρπός), Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος/καρπός) και Ρόνι Τουριάφ (ισχίο), αλλά ο Μο Ουίλιαμς (μέση) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς και έδειξε έτοιμος για επιστροφή στη δράση. Από την πλευρά του, ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς επανέλαβε ότι ο Άντριου Ουίγκινς του θυμίζει τον… rookie εαυτό του. Τέλος, οι «μάγοι» μάλλον θα συνεχίσουν χωρίς τον Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση), ενώ ο Μάρτσιν Γκορτάτ δέχθηκε παρατήρηση από το NBA εξαιτίας φλόπινγκ στο χθεσινό παιχνίδι με τους Γιούτα Τζαζ.



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved