Λος Άντζελες Λέικερς: Αποδοκιμασίες και απογοήτευση παικτών!

Λος Άντζελες Λέικερς: Αποδοκιμασίες και απογοήτευση παικτών!

Ο Νικ Γιανγκ των Λος Άντζελες Λέικερς δικαιολόγησε τους θεατές του χθεσινού παιχνιδιού με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που αποδοκίμασαν τους «λιμνάνθρωπους».

Εξάλλου, η ομάδα του Μπάιρον Σκοτ υποχώρησε στο 5-16, αν και ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού… τόλμησε να αφήσει εκτός του αρχικού σχήματος τον Τζέρεμι Λιν μαζί με τον Κάρλος Μπούζερ. Μάλιστα φάνηκε κατά τη διάρκεια και με το πέρας του χθεσινού αγώνα πως οι δύο παραπάνω παίκτες αιφνιδιάστηκαν, ενώ σε σημαντικό βαθμό εκνευρίστηκαν, όπως παραδέχθηκε ο ταϊβανέζικης καταγωγής πλέι-μέικερ, ο οποίος πρόσθεσε ότι είναι μακριά από το 100% για διάφορους λόγους, που περιέχουν τραυματισμό στο πόδι! Αντίθετα, ο Μπούζερ απέφυγε σχόλιο, αλλά ο Σκοτ υποστήριξε πως θα συνεχίσει με τους Ρόνι Πράις και Εντ Ντέιβις στο αρχικό σχήμα για δέκα με δεκαπέντε ματς της regular season του 2014-15!

Μέσα σε όλα, οι Λέικερς απέσπασαν έγκριση για προσθήκη δέκατου έκτου παίκτη στο ρόστερ λόγω του παραγκωνισμού των Στιβ Νας (μέση), Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος), Τζούλιους Ραντλ (πόδι) και Ζαβιέ Ανρί (αχίλλειος τένοντας), αλλά αποφάσισαν να συνεχίζουν με τα τωρινά μέλη του δυναμικού. Ούτε μέσω ανταλλαγής αναμένεται άμεση ενίσχυση, καθώς εκτιμάται πως δεν μπορούν να καλύψουν απαιτήσεις των άλλων ομάδων του NBA, οπότε διαπιστώνεται τάση παραίτησης από τη φετινή σεζόν. Πάντως, ο GM, Μιτς Κούπτσακ, εκτίμησε πως ο Κόμπι Μπράιαντ θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση με το πέρας του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2016, τονίζοντας πως υπάρχει βιασύνη για ενίσχυση του ρόστερ.

Για τους «βασιλιάδες» προηγείται σημερινό ματς (09/12, 05:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «Sleep Train Arena», από το οποίο θα λείψει ο Ντε Μάρκους Κάζινς, που θα μείνει έξω μέχρι τον Ιανουάριο με μηνιγγίτιδα, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα. Αντίθετα, ο Μπεν Μακ Λέμορ θα συνεχίσει κανονικά ως μέλος της βασικής πεντάδας του Μάικ Μαλόουν, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του ομολόγησε ότι απέκτησε επιπλέον κίνητρο, όταν οι Κινγκς επέλεξαν τον Νικ Στάουσκας στο φετινό ντραφτ. Με τη σειρά τους, οι «μορμόνοι» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες στο αποψινό παιχνίδι, αφού ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος) θα γυρίσει στα παρκέ ως μέλος του αρχικού σχήματος του Κουίν Σνάιντερ.

Διέρρευσε, πάντως, πως ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος προπονήθηκε χθες χωρίς περιορισμούς και πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα ενόψει του σημερινού αγώνα, θα χρειαστεί εγχείρηση στην επόμενη offseason. Αναφέρουμε επίσης πως αύριο (10/12, 04:00), οι Τζαζ θα γυρίσουν στο «EnergySolutions Arena», για να υποδεχθούν τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που απέκλεισαν από σήμερα τους Τόνι Πάρκερ (οπίσθιος μηριαίος) και Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), αν και αρχικά εκτιμήθηκε πως αμφότεροι θα παίξουν αύριο. Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι ο Πάτι Μιλς (ώμος).

Αντίθετα, ο Μάρκο Μπελινέλι δήλωσε πως νιώθει πλέον αρκετά καλύτερα ύστερα από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, ενώ ο Κόρι Τζόζεφ είπε ότι σταδιακά ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή του με αφορμή την αύξηση του χρόνου συμμετοχής του. Τέλος, ο πρώην φόργουορντ των Τζαζ και Σικάγο Μπουλς, Έρικ Μέρφι, ο οποίος ανήκει τους Όστιν Σπερς της D-League, φαίνεται πως απασχολεί την τουρκική Γαλατάσαραϊ.



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved