Μιλγουόκι Μπακς: «Θα γίνει All Star o Αντετοκούνμπο»

Μιλγουόκι Μπακς: «Θα γίνει All Star o Αντετοκούνμπο»

Οι ελπίδες των Μιλγουόκι Μπακς για την αγωνιστική εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο επιβεβαιώθηκαν από τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ.

«Θα γίνει All Star. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Δεν νομίζω ότι είχαμε όμοιό του. Έχει μεν το σώμα του Κέβιν Ντουράντ, αλλά είναι πιο κοντά στην προσωπικότητα του Λεμπρόν Τζέιμς. Αν έπρεπε να τον παρομοιάσω με κάποιον, θα κατέληγα στον Σκότι Πίπεν» δήλωσε ο 29χρονος γκαρντ μετά το χθεσινό ματς με τους Τορόντο Ράπτορς, στο οποίο ο «Greek Freak» έπαιξε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Απόψε (23/11, 03:30), τα «ελάφια» υποδέχονται τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «BMO Harris Bradley Center» χωρίς τους Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), ενώ ο Αντετοκούνμπο θα γυρίσει στη βασική πεντάδα αντί του Τζέριντ Μπέιλες. Από την άλλη, οι «μάγοι» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση), ενώ ο Μπράντλι Μπιλ θα συνεχίσει ως αναπληρωματικός.

Μετά το Μιλγουόκι, οι Ουίζαρντς θα επιστρέψουν στο «Verizon Center» (26/11, 02:00) για ματς με τους Ατλάντα Χοκς, που συνεχίζουν τη regular season του 2014-15 χωρίς απουσίες. Πάντως, ο Αλ Χόρφορντ αποκάλυψε πως φορά ειδική φανέλα, που τον έχει βοηθήσει μετά τον πολύμηνο παραγκωνισμό του λόγω τραυματισμού σε θωρακικό μυ, ενώ ο Έλτον Μπραντ ξεκαθάρισε πως δεν μετάνιωσε για την παραμονή του στους εκπρόσωπους της Τζόρτζια, παρά τις ελάχιστες συμμετοχές του από το ξεκίνημα της σεζόν. Την Τρίτη (26/11, 03:00) θα συνεχίσουν οι Μπακς υποδεχόμενοι τους Ντιτρόιτ Πίστονς, που στερούνται των υπηρεσιών του Τζόντι Μικς (μέση).

Αμφίβολος θεωρείται ο Μπράντον Τζένινγκς, ο οποίος στο χθεσινό ματς με τους Χοκς αποκόμισε τραυματισμό στον αντίχειρα και σήμερα δήλωσε πως οι προπονήσεις του Σταν Βαν Γκάντι είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στην τακτική τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν προλαβαίνουν να σουτάρουν! Αύριο (24/11, 02:00), οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα βρεθούν στο «Chesapeake Energy Arena» των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) φαίνεται πλέον έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ. Ακόμα πιο ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στις «βροντές», αφού οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι) και Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση, που δεν περιείχε σωματικές επαφές.

Μάλιστα, ο Σκοτ Μπρουκς ανέφερε ότι τα δύο μεγάλα «αστέρια» του ρόστερ του είναι σε καλή κατάσταση, ενώ διέρρευσε πως αμφότεροι θα γυρίσουν στα παρκέ στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή στις αρχές Δεκεμβρίου! Από την πλευρά του, ο Μακ Γκάρι είναι πλέον πιο κοντά στο επαγγελματικό ντεμπούτο του, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθεί επίσης στη διάθεση του Μπρουκς ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο), που αύριο μάλλον θα χάσει δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι. Σε άλλο αυριανό ματς (24/11, 04:30) οι Λος Άντζελες Λέικερς φιλοξενούν τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Staples Center» χωρίς τους Στιβ Νας (μέση), Τζούλιους Ραντλ (πόδι) και Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος).

Αντίθετα, ο Νικ Γιανγκ θα συνεχίσει με επίδεσμο στον δεξιό αντίχειρα, που φόρεσε στις τρεις πρώτες φετινές παρουσίες του. Ακόμα, ο Κόμπι Μπράιαντ δεν προπονήθηκε σήμερα, ώστε να ξεκουραστεί, ενώ περιθωριοποιήθηκαν επίσης ο Τζέρεμι Λιν λόγω ενοχλήσεων στη μέση και ο Κάρλος Μπούζερ λόγω ενοχλήσεων στον ώμο, αλλά οι τρεις παίκτες αναμένεται να δώσουν το παρών στο αυριανό ματς. Χωρίς απουσίες συνεχίζουν οι «σβόλοι», αλλά ο Μπράιαν Σο παραδέχθηκε ότι δεν θεωρεί τον Ουίλσον Τσάντλερ μόνιμο βασικό σμολ φόργουορντ μπροστά από τον Ντανίλο Γκαλινάρι. Τέλος, το παραπάνω βίντεο από τον χθεσινό αγώνα με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς φανερώνει το… κοινωνικό πρόσωπο του εκκεντρικού Τζαβέιλ Μακ Γκι.



Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved