ΝΒΑ: Θετικό φινάλε για Ρόκετς και Παπανικολάου (videos)

ΝΒΑ: Θετικό φινάλε για Ρόκετς και Παπανικολάου (videos)

Έξι πόντους σε 31 λεπτά σημείωσε ο Κώστας Παπανικολάου στο φιλικό 96-87 των Χιούστον Ρόκετς επί των Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Toyota Center».

Αμφότερες οι ομάδες του Τέξας ολοκλήρωσαν τη σειρά φιλικών προετοιμασίας την τελευταία ημέρα της φετινής preseason, ενώ ο Έλληνας διεθνής επέστρεψε σε αναπληρωματικό ρόλο με 1/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/4 βολές, τέσσερις ασίστ, τρία ριμπάουντ και δύο μπλοκ. Συνολικά ξεχώρισε ο Τζέιμς Χάρντεν με 25 πόντους, ενώ ο Τέρενς Τζόουνς έπαιξε κανονικά (11 ποντ., 2 μπλ., 35 λεπτ.) παρά πρόωρη αποχώρησή του στο προηγούμενο φιλικό των «ρουκετών». Από την πλευρά τους, οι Μέμφις Γκρίζλις έχασαν με 104-98 από τους Μαϊάμι Χιτ στο «FedEx Forum», ενώ ο Κώστας Κουφός αρκέστηκε σε δύο πόντους (1/4 διπ.) σε 16 λεπτά, αλλά μάζεψε οκτώ ριμπάουντ.

Ο Νικ Καλάθης είχε έξι πόντους (1/3 διπ., 1/3 τριπ., 1/1 βολ.), δύο ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ στα τελευταία 20 λεπτά παρουσίας του, πριν από αποχή δεκατριών αγώνων, αφού θα εκτίσει την υπολειπόμενη ποινή για χρήση απαγορευμένων ουσιών, που ξεκίνησε πέρσι, ενώ οι «αρκούδες» παραχώρησαν ρεπό στον Κουίνσι Ποντέξτερ. Στα των Χιτ, ο Λουόλ Ντενγκ αποκλείστηκε την ύστατη ώρα, ενώ οι Ουντόνις Χάσλεμ και Κρις Άντερσεν πήραν ρεπό, αλλά ο Τζέιμς Ένις ξεπέρασε ίωση με 10 πόντους σε 30 λεπτά ως μέλος του αρχικού σχήματος και ο Τζάστιν Χάμιλτον (7 ποντ., 5 ριμπ., 26 λεπτ.) έκανε το φετινό ντεμπούτο του ύστερα από παραγκωνισμό λόγω καρδιακού προβλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Τζαμίρ Νέλσον αποθεώθηκε από τους φίλους των Ορλάντο Μάτζικ στην επιστροφή του στο «Amway Center», από το οποίο πέρασαν με 117-92 οι Ντάλας Μάβερικς, αλλά αποχώρησε πρόωρα λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Από την άλλη, ο Λουκ Ριντνάουρ υπέστη τραυματισμό στον δεξιό τετρακέφαλο έπειτα από σύγκρουση με τον Τσάντλερ Πάρσονς, που ξεχώρισε με 24 πόντους, ενώ οι εκπρόσωποι της Φλόριντα απέκλεισαν εξ αρχής τον Μπεν Γκόρντον λόγω επίσκεψης σε οδοντίατρο και τον Ντεγουέιν Ντέντμον εξαιτίας ενοχλήσεων στο πόδι μαζί με τους Βίκτορ Ολαντίπο (πρόσωπο) και Τσάνινγκ Φράι (γόνατο).

Στο «MGM Grand Garden Arena» του Λας Βέγκας, οι Σακραμέντο Κινγκς απώλεσαν πρόωρα τους Ρούντι Γκέι και Μπεν Μακ Λέμορ λόγω αγκωνιάς στο πρόσωπο από τον Τζούλιους Ραντλ σε… διαφορετικές φάσεις, αλλά με νικητήριο καλάθι του Ρέι Μακ Κάλουμ κέρδισαν με 93-92 τους Λος Άντζελες Λέικερς, που έχασαν τον Ρόνι Πράις λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, ενώ παραχώρησαν ρεπό και στον Κάρλος Μπούζερ. Αντίθετα, ο Στιβ Μπλέικ (ίωση) επέστρεψε στα παρκέ με παρουσία 19 λεπτών έπειτα από δύο διαδοχικούς αποκλεισμούς και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς κέρδισαν με 99-89 τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center».

Την ίδια ώρα στο «ORACLE Arena» ο Κλέι Τόμπσον ολοκλήρωσε θετικότατη preseason με 35 πόντους (9/14 διπ., 4/12 τριπ.) και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επιβλήθηκαν με 119-112 των Ντένβερ Νάγκετς, που άφησαν έξω τον Κένεθ Φαρίντ μαζί με τον Τάι Λόουσον. Στο μεταξύ, ο Ζόραν Ντράγκιτς έχασε και το τελευταίο φιλικό των Φίνιξ Σανς, που κέρδισαν τους Γιούτα Τζαζ με 105-100 μέσα στο «EnergySolution Arena», παρά 24 πόντους του Γκόρντον Χέιγουορντ.

Ακόμα, οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς επικράτησαν με 113-112 των Σικάγο Μπουλς στο «Scοttrade Center», παρά 27 πόντους του Ντέρικ Ρόουζ. Στους 24 πόντους έφτασε ο Καρμέλο Άντονι, αλλά οι Νιου Γιορκ Νικς ηττήθηκαν με 83-80 από τους Τορόντο Ράπτορς στο «Bell Centre» του Μόντρεαλ, όπου ο Ντουέιν Κέισι φανέρωσε προσωρινά εκνευρισμό με την απάθεια του Γιόνας Βαλαντσίουνας στη διεκδίκηση των ριμπάουντ, ενώ δεν χρησιμοποίησε τους Τζόρνταν Χάμιλτον, Γκρεγκ Στιέσμα και Ουίλ Τσέρι, οι οποίοι διεκδικούν τη 15η θέση του ρόστερ του.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ορλάντο Μάτζικ – Ντάλας Μάβερικς 92-117
Τορόντο Ράπτορς – Νιου Γιορκ Νικς 83-80
Σικάγο Μπουλς – Μινεσότα Τίμπεργουλφς 112-113
Μέμφις Γκρίζλις – Μαϊάμι Χιτ 98-104
Χιούστον Ρόκετς – Σαν Αντόνιο Σπερς 96-87
Γιούτα Τζαζ – Φίνιξ Σανς 100-105
Λος Άντζελες Λέικερς – Σακραμέντο Κινγκς 92-93
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Ντένβερ Νάγκετς 119-112
Λος Άντζελες Κλίπερς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 89-99

ΝΒΑ: Θετικό φινάλε για Ρόκετς και Παπανικολάου (videos)



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved