ΝΒΑ: «Ελληνικές» ήττες για Γκρίζλις, Μπακς και Ρόκετς (videos)

ΝΒΑ: «Ελληνικές» ήττες για Γκρίζλις, Μπακς και Ρόκετς (videos)

Παρά θετική παρουσία των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, οι Μέμφις Γκρίζλις έχασαν με 117-107 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Το φιλικό έγινε στο «Chesapeake Energy Arena», αλλά οι «βροντές» στερήθηκαν των υπηρεσιών του Κέβιν Ντουράντ (πόδι), του Σερζ Ιμπάκα (αστράγαλος) και πολλών ακόμα τραυματιών. Από την άλλη, ο Ντέιβ Γέργκερ ξεκούρασε τους Μαρκ Γκασόλ, Ζακ Ράντολφ, Ταϊσόν Πρινς, Μάικ Κόνλεϊ και Τόνι Άλεν επιτρέποντας στον Κουφό να εισέλθει στη βασική πεντάδα και να ολοκληρώσει την προσπάθειά του με επτά πόντους (3/4 διπ., 1/2 βολ.) σε 23 λεπτά, ενώ μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ και μοίρασε μία ασίστ. Παράλληλα, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στο rotation με παρουσία δεκαπέντε λεπτών, στα οποία είχε εννέα πόντους (4/4 διπ., 1/2 βολ.), μία ασίστ και ένα κλέψιμο.

Στο «Quicken Loans Arena», οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν είχαν τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρι Έρβινγκ, αλλά ο Κέβιν Λοβ πέτυχε 25 πόντους και ο Ντίον Ουέιτερς 23 στο 106-100 επί των ελλιπέστατων Μιλγουόκι Μπακς, για τους οποίους ξεχώρισε ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 18 πόντους. Αντίθετα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απογοήτευσε ως βασικός πλέι-μέικερ του Τζέισον Κιντ, αφού έμεινε στους 4 πόντους με 0/4 δίποντα, 0/1 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ δεν μοίρασε ασίστ και υπέπεσε σε ένα λάθος. Συγκέντρωσε, πάντως, τέσσερα «σκουπίδια» και κατέγραψε ένα μπλοκ σε 23 λεπτά.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου ξεχώρισε με 13 πόντους στην απογοητευτική εμφάνιση των αποδεκατισμένων Χιούστον Ρόκετς, που παρατάχθηκαν με τρεις πρώην παίκτες του Ολυμπιακού στη βασική πεντάδα και ηττήθηκαν με 117-98 από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center». Ο Έλληνας διεθνής είχε 5/8 δίποντα και 3/3 βολές σε 25 λεπτά, ενώ πρόσθεσε δύο ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και μία ασίστ στη στατιστική του. Για τους «πελεκάνους» δέσποσε ο Άντονι Ντέιβις με 26 πόντους (9/10 διπ.), οκτώ ριμπάουντ και τέσσερα μπλοκ, αλλά τα βρήκε… σκούρα στην άμυνα του Παπανικολάου, κυρίως στη φάση που ακολουθεί.


Σε άλλο σημερινό ματς της τρέχουσας preseason του NBA, οι Νιου Γιορκ Νικς επικράτησαν με 84-77 των ελλιπέστατων Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Carrier Dome» του Σίρακιουζ, όπου επέστρεψε ο Καρμέλο Άντονι με 17 πόντους, ενώ ο Πάμπλο Πριτζιόνι πήρε ρεπό. Τέλος, οι Μαϊάμι Χιτ γνώρισαν τέταρτη ήττα σε ισάριθμα φιλικά, καθώς οι Ατλάντα Χοκς πέρασαν με 109-103 από το «AmericanAirlines Arena» ανατρέποντας +19 υπέρ του συλλόγου της Φλόριντα στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε 23 πόντους του Πολ Μίλσαπ.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Φιλαδέλφεια 76ερς – Νιου Γιορκ Νικς 77-84
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μιλγουόκι Μπακς 106-100
Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς 103-109
Νιου Ορλίνς Πέλικανς – Χιούστον Ρόκετς 117-98
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Μέμφις Γκρίζλις 117-107

ΝΒΑ: «Ελληνικές» ήττες για Γκρίζλις, Μπακς και Ρόκετς (videos)



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved