Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Συνεχίζουν χωρίς Μπόγκουτ, πήραν Άρμστρονγκ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Συνεχίζουν χωρίς Μπόγκουτ, πήραν Άρμστρονγκ

Πλην σημαντικού απροόπτου, ο Άντριου Μπόγκουτ θα αποκλειστεί και από το αποψινό παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οπότε θα συμπληρώσει σερί επτά απουσιών λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Οι «πολεμιστές» υποδέχονται (23/02, 05:30) τους Μπρούκλιν Νετς στο «ORACLE Arena» διατηρώντας τον Ζερμέιν Ο’ Νιλ στον ρόλο του βασικού σέντερ, ενώ απέκτησαν για… τρίτη φορά μέσα στην τρέχουσα σεζόν τον πρώην φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, Χίλτον Άρμστρονγκ, ο οποίος στην προκειμένη υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο, ώστε να αποτελέσει εναλλακτική λύση στη frontline του Μαρκ Τζάκσον. Άλλωστε πλην του Αυστραλού διεθνή, ο Φέστους Εζέλι (γόνατο) παραμένει εκτός, ενώ στα πιτς είναι και ο Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος δήλωσε σήμερα (22/02) πως θα προσπαθήσει να επανενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα των Ουόριορς από την επόμενη εβδομάδα. Από την πλευρά τους, οι Νεοϋορκέζοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Μπρουκ Λόπεζ (πόδι), ενώ ο νεοαποκτηθέντας Μάρκους Θόρντον κρίνεται αμφίβολος λόγω τροφικής δηλητηρίασης.

Πρόβλημα με Σάλιντζερ
Προς το τέλος του χθεσινού αγώνα των Μπόστον Σέλτικς με τους Λος Άντζελες Λέικερς υπέστη χτύπησε στο κεφάλι ο Τζάρεντ Σάλιντζερ, ο οποίος υπέστη ελαφριά διάσειση και αποκλείστηκε από το αποψινό ματς (23/02, 05:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς! Επίσης, ο Ραζόν Ρόντο πήρε ρεπό, όπως αναμενόταν, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), οπότε ο Μπραντ Στίβενς θα κληθεί να προσαρμόσει τα πλάνα του σε σημαντικό βαθμό.

Δεν πάει στους Κινγκς ο Τέρι
Στους «βασιλιάδες» προέκυψε σημαντικότερο πρόβλημα, καθώς ο νεοαποκτηθέντας Τζέισον Τέρι γνωστοποίησε πως θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας για την υπόλοιπη σεζόν με αφορμή περσινή εγχείρηση στο γόνατο ευρισκόμενος στο Ντάλας, αντί να ενσωματωθεί στη νέα ομάδα του! Αντίθετα, ο Ρέτζι Έβανς, ο οποίος ανταλλάχθηκε μαζί με τον Τέρι στους Κινγκς, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απόψε κατόπιν ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τους Νετς, ενώ ο Ντε Μάρκους Κάζινς (ισχίο) θα επιστρέψει στα παρκέ έπειτα από απουσία ενός αγώνα. Από την πλευρά του, ο Ρέι Μακ Κάλουμ αναμένεται να αναλάβει σημαντικότερο ρόλο στο rotation του Μάικ Μαλόουν λόγω της ιδιαίτερης απώλειας του Τέρι.

Υποβιβασμός για Ονουάκου
Μόλις σήμερα υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά ο Αρίνζε Ονουάκου υποβιβάστηκε ήδη στους Κάντον Τσαρτζ της D-League. Σημειώνουμε πως είχε μέσους όρους 1.0 πόντων, 2.3 ριμπάουντ, 1.0 ασίστ και 8.3 λεπτών σε τρεις συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα για λογαριασμό των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ενώ στο θυγατρικό πρωτάθλημα του NBA κατέγραψε 14.4 πόντους, 9.7 ριμπάουντ, 1.0 λεπτών και 24.2 λεπτών για λογαριασμό των Τσαρτζ.

Απαισιοδοξία για Γιανγκ
Ο GM των Λέικερς, Μιτς Κούπτσακ, εκτίμησε πως ο Νικ Γιανγκ δε θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του για το 2014-15 αντί 1.2 εκατομμυρίων δολαρίων, επειδή θα προτιμήσει να δοκιμάσει την τύχη του ως unrestricted free agent. Πάντως, ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα παίξει στο αυριανό ματς (24/02, 04:00) με τους Νετς στο «Staples Center» ύστερα από απουσία έξι αγώνων λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αλλά οι Στιβ Νας (πόδι) και Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο) παραμένουν εκτός επ’ αόριστον. Τέλος, ο Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) επανεντάχθηκε κατά 100% στις προπονήσεις του Μάικ Ντ’ Αντόνι, αλλά θα μπορέσει να πάρει μέρος σε αγώνα της regular season σε μία εβδομάδα, σύμφωνα με τον κόουτς των «λιμνάνθρωπων».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved