Χωρίς Ουέιτερς οι «Καβς», στα πιτς και ο Αγιόν των Χοκς

Χωρίς Ουέιτερς οι «Καβς», στα πιτς και ο Αγιόν των Χοκς

Είναι ενεργοί στις συζητήσεις για ανταλλαγές μέχρι την αυριανή σχετική προθεσμία, αλλά οι Κλίβελαντ Καβαλίερς συνεχίζουν παράλληλα την regular season με πολλά προβλήματα τραυματισμού.

Δεδομένα εκτός είναι ο Κάρικ Φέλιξ (γόνατο), ενώ από νωρίς αποκλείστηκε ο Άντερσον Βαρεχάο (μέση) και από το σημερινό παιχνίδι (20/02, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Quicken Loans Arena». Ακόμα, ο Ντίον Ουέιτερς δήλωσε πως ο χθεσινός τραυματισμός στο αριστερό γόνατο δεν είναι σοβαρός, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε ανέτοιμος για το ματς με την ομάδα του Ζακ Βον, ο οποίος έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του. Χθες χτύπησε και ο Γκουστάβο Αγιόν (ώμος) των Ατλάντα Χοκς και αποκλείστηκε από το σημερινό ματς (20/02, 02:30) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Philips Arena», από το οποίο θα απουσιάσει επίσης ο Ντε Μαρ Κάρολ (οπίσθιος μηριαίος), αν και επίσημα η τύχη του θα κριθεί την ύστατη ώρα. Δεδομένα στα πιτς είναι ο πρώην φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς, ο οποίος δήλωσε σήμερα (19/02) πως θα επιστρέψει σύντομα, ενώ από το υπόλοιπο 2013-14 έχει αποκλειστεί ο Τζον Τζένκινς (μέση), όπως και ο Αλ Χόρφορντ (ώμος), που σήμερα δούλεψε σε ατομικό επίπεδο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Λου Ουίλιαμς θα παίξει κανονικά, αν και χθες αποχώρησε λόγω πονοκέφαλου, ενώ ο Έλτον Μπραντ θα είναι βασικός σέντερ του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Λοβ: «Οι Τίμπεργουλφς είναι καλύτεροι από τους Λέικερς»
Την απορία του εξέφρασε ο Κέβιν Λοβ για την άποψη πολλών φιλάθλων αναφορικά με υποτιθέμενη οριστική απόφαση για συνέχιση της καριέρας του στους Λος Άντζελες Λέικερς, όταν γίνει unrestricted free agent, αφού δήλωσε πως οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς είναι καλύτεροι από τους «λιμνάνθρωπους». Στα της τρέχουσας regular season, οι «λύκοι» υποδέχονται απόψε (20/02, 03:00) στο «Target Center» τους Ιντιάνα Πέισερς, που στερούνται των υπηρεσιών του Άντριου Μπάινουμ. Οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις δε θα έχουν τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), ο οποίος θα ξεκινήσει προπονήσεις μέσα στην επερχόμενη σειρά πέντε εκτός έδρας αγώνων, όπως εκτίμησε σήμερα ο Ρικ Έιντελμαν, ενώ εκτός θα μείνει και ο Κέβιν Μάρτιν (δάκτυλο χεριού). Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε πως ο Ρίκι Ρούμπιο δούλεψε το σουτ του όντας στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης διακοπής για το All Star Game. Σήμερα (20/02, 02:00), επίσης, οι Τορόντο Ράπτορς υποδέχονται τους Σικάγο Μπουλς στο «Air Canada Centre» με τον Ντουέιν Κέισι να έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, ενώ ξεκαθάρισε πως το rotation της frontline θα προσαρμόζεται στον εκάστοτε αντίπαλο, αν και χθες ο Πατ Πάτερσον ήταν βασικός μπροστά από τον Αμίρ Τζόνσον. Θυμίζουμε πως οι «ταύροι» δεν θα έχουν τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο).

Απουσίες για Μπακς
Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο υποδέχονται αύριο (21/02, 03:00) τους αποδεκατισμένους Ντένβερ Νάγκετς στο «BMO Harris Bradley Center», αλλά οι Καρόν Μπάτλερ (αστράγαλος) και Μπράντον Νάιτ (πόδι) αποκλείστηκαν από τη σημερινή προπόνηση του Λάρι Ντρου για προληπτικούς λόγους, ενώ περιορισμένη συμμετοχή κατέγραψε ο Κρις Μίντλετον (αστράγαλος). Επίσης, ο Ντρου είπε πως ο Ο Τζέι Μέιο θα παίξει, όταν βρεθεί στην κατάλληλη φυσική κατάσταση, ενώ αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι είναι και ο Έκπε Γιούντο (αστράγαλος). Θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι οι Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) και Λάρι Σάντερς (μάτι), ενώ από τους «σβόλους» θα απουσιάσουν οι Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Αντρέ Μίλερ (άδεια), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και ενδεχομένως ο Τάι Λόουσον (πλευρά).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved