Μαϊάμι Χιτ: Με πόνους συνεχίζει ο Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Με πόνους συνεχίζει ο Ουέιντ

Νέα υποτροπή στο γόνατο υπέστη ο Ντουέιν Ουέιντ, αλλά φαίνεται αποφασισμένος να βοηθήσει τους Μαϊάμι Χιτ μέχρι το τέλος των playoffs.

Το θετικό για τον «Φλας» είναι πως αύριο (16/05, 02:00) οι εκπρόσωποι της Φλόριντα έχουν ευκαιρία πρόκρισης απέναντι στους Σικάγο Μπουλς. Άλλωστε συνέτριψαν χθες τους «ταύρους» και προηγήθηκαν με 3-1 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής, οπότε προκύπτει πιθανότητα για πολυήμερο κενό στο πρόγραμμα. Ωστόσο ο Ουέιντ ξεκαθάρισε πως δεν θα επωφεληθεί από παραγκωνισμό στο αυριανό παιχνίδι, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Είναι ήδη φανερό πως ο 31χρονος γκαρντ είναι μακριά από τον καλό εαυτό του, ενώ τονίζει διαρκώς πως είναι διατεθειμένος να περιοριστεί σε συμπληρωματικό ρόλο πίσω από τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κρις Μπος, για το καλό των Χιτ. Ανάμεσα στους αγώνες, όμως, υποβάλλεται συνεχώς σε ακτινογραφίες και το πιθανότερο είναι πως δεν θα έπρεπε να παίζει. Είναι χαρακτηριστικό πως ο «βασιλιάς» παραδέχθηκε πως δυσκολεύεται, όταν βλέπει τον συμπαίκτη του να ταλαιπωρείται σε τόσο έντονο βαθμό. Ο 4-φορές MVP αναφέρθηκε και σε δικό του τραυματισμό στον δεξιό αγκώνα κατά τη διάρκεια των playoffs του 2010, μέσω των οποίων ολοκλήρωσε την καριέρα του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Τόνισε πως αγνόησε τους πόντους και συνέχισε κανονικά, ώστε να δικαιολογήσει τη στάση του Ουέιντ. Στους Χιτ, όμως, το ρόστερ είναι περισσότερο «γεμάτο» και μάλλον δεν πρέπει να αποκλειστεί προοπτική περιθωριοποίησης του «Φλας».

Στα των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων» ξεχωρίζει τοποθέτηση του Ριπ Χάμιλτον για τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του, αφού πρώτα πέτυχε 11 πόντους σε 22 λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ τόνισε πως είναι στο 100% και πως έμεινε εκτός rotation κατόπιν σχετικής απόφασης του Τομ Θίμποντο, αν και ο κόουτς των Μπουλς είχε υποστηρίξει αρχικά το αντίθετο.

Σημειώνουμε επίσης πως οι Κερκ Χάινριχ, Ντέρικ Ρόουζ και Λουόλ Ντενγκ έχουν ελάχιστες πιθανότητες επανεμφάνισης στο αυριανό ματς, που ίσως αποτελέσει το τελευταίο φετινό των «ταύρων». Σαν να μην έφταναν τα συγκεκριμένα προβλήματα, ο Νέιτ Ρόμπινσον χτύπησε στον αριστερό ώμο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα έπειτα από σύγκρουση με τον Τζέιμς. Γίνεται αντιληπτό πως ο Μαρκίς Τιγκ θα είναι ο μοναδικός διαθέσιμος «καθαρός» πλέι-μέικερ, αν το πρόβλημα του Ρόμπινσον αποδειχθεί σοβαρό.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved