Νιου Γιορκ Νικς: Επανάκτηση Κουεντίν Ρίτσαρντσον!

Νιου Γιορκ Νικς: Επανάκτηση Κουεντίν Ρίτσαρντσον!

Σε απρόσμενη μεταγραφή προχώρησαν οι Νιου Γιορκ Νικς, καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση του 33χρονου Κουεντίν Ρίτσαρντσον, που είναι χωρίς ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Η 18η επιλογή του ντραφτ του 2000 «κόπηκε» από τους Ορλάντο Μάτζικ στο τέλος της προετοιμασίας, η οποία προηγήθηκε του 2012-13. Αποτέλεσε μεν τη μεγαλύτερη έκπληξη αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά έφτασε η προτελευταία ημέρα της regular season, μέχρι να βρει επαγγελματική «στέγη» στον «μαγικό» κόσμο.

Άλλο παράδοξο της μεταγραφής είναι πως οι Νεοϋορκέζοι αναζητούσαν ψηλό, ώστε να ενισχυθεί η «πονεμένη» frontline, αλλά κατέληξαν σε έμπειρο φόργουορντ. Θυμίζουμε επίσης πως ο Ρίτσαρντσον άνηκε στους Νικς από το 2005 μέχρι το 2009, ενώ προγενέστερα πέρασε από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και Φίνιξ Σανς, πριν από τους Μαϊάμι Χιτ και Μάτζικ. Πάντως, διατηρεί δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs, αλλά τα «ερωτηματικά» γύρω από τη συγκεκριμένη κίνηση της ομάδας του Μάικ Ουόντσον είναι πάρα πολλά.

Όπως και να έχει, ίσως ντεμπουτάρει στο αυριανό ματς (18/04, 03:00) με τους Ατλάντα Χοκς στο «Madison Square Garden». Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να επανέλθει ο Ρέιμοντ Φέλτον μετά από απουσία ενός αγώνα, ώστε να πάρει ρεπό ο Τζέισον Κιντ μαζί με τους Καρμέλο Άντονι και Τζέι Αρ Σμιθ. Από την πλευρά τους, οι Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Τάισον Τσάντλερ (λαιμός) θα επιστρέψουν στο εναρκτήριο παιχνίδι της σειράς με τους Μπόστον Σέλτικς για τον πρώτο γύρο των playoffs, όπως όλοι οι  προαναφερόμενοι συμπαίκτες του, αν δεν προκύψει απρόοπτο στο μεσοδιάστημα.

Ακόμα, ο Μάρκους Κάμπι (πόδι) ενεργοποιήθηκε από χθες, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς. Αντίθετα, ο Ρασίντ Ουάλας έπαιξε και αποχώρησε μέσα σε τέσσερα λεπτά εξαιτίας νέων ενοχλήσεων στο πόδι, οπότε η παρουσία του έμπειρου φόργουορντ/σέντερ στην postseason κρίνεται αβέβαιη. Τέλος, δεν έχει διαφανεί προοπτική άμεσης επανάκαμψης του Αμάρε Στουντεμάιρ (γόνατο), που παραμένει εκτός για ακαθόριστο χρονικό διάστημα.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved