Νιου Γιορκ Νικς: Έξι εβδομάδες έξω ο Αμάρε!

Νιου Γιορκ Νικς: Έξι εβδομάδες έξω ο Αμάρε!

Καθαρισμό στο δεξί γόνατο θα χρειαστεί ο Αμάρε Στουντεμάιρ, εξέλιξη που θα συνδυαστεί με αποχή έξι εβδομάδων από τις υποχρεώσεις των Νιου Γιορκ Νικς.

Ο 30άχρονος φόργουορντ/σέντερ υποβλήθηκε σήμερα (09/03) σε ακτινογραφίες, οι οποίες αποκάλυψαν τη σοβαρότητα του προβλήματος. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες είχε ανεβάσει την απόδοσή του για πρώτη φορά μετά από εξίσου σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, που τον κράτησε στο περιθώριο στο ξεκίνημα του 2012-13. Εντούτοις, είναι πλέον σχεδόν δεδομένο πως θα χάσει την υπόλοιπη regular season, οπότε ο Κρις Κόπλαντ θα επιστρέψει στο rotation του Μάικ Ουόντσον, ενώ οι Κένιον Μάρτιν και Τζέιμς Ουάιτ θα πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να καλυφθεί το κενό.

Όλα αυτά, ενώ οι Νεοϋορκέζοι υποδέχονται σήμερα (10/03, 02:30) τους Γιούτα Τζαζ στο «Madison Square Garden» χωρίς τον Καρμέλο Άντονι, που αποκλείστηκε από τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Δηλαδή, ο Τζέι Αρ Σμιθ θα αναλάβει πρώτο ρόλο στην επίθεση των Νικς, ενώ οι Τζέισον Κιντ και Στιβ Νόβακ θα εκτελέσουν περισσότερα σουτ. Από την πλευρά του, ο Τάισον Τσάντλερ θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, κυρίως αν συνυπολογιστεί η απώλεια του Στουντεμάιρ.

Στο μεταξύ προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού και για τους «μορμόνους». Συγκεκριμένα αποκλείστηκε ο Πολ Μίλσαπ εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Προφανώς, ο Ντέρικ Φέιβορς θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα του Τάιρον Κορμπίν, ενώ ο Ενές Καντέρ θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.



Αυλαία κόντρα στη Μπιλμπάο το Περιστέρι
Αυλαία κόντρα στη Μπιλμπάο το Περιστέρι
Τρία χρόνια χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαίδη
Τρία χρόνια χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαίδη
Παναθηναϊκός AKTOR - Βιλερμπάν: Οι διαιτητές της αναμέτρησης
Παναθηναϊκός AKTOR - Βιλερμπάν: Οι διαιτητές της αναμέτρησης
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/10) - Με Ολυμπιακός-Εφές και ευρωπαϊκά για Άρη και Καρδίτσα
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/10) - Με Ολυμπιακός-Εφές και ευρωπαϊκά για Άρη και Καρδίτσα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Η Νατάσα Παζαΐτη είπε αλήθειες που δεν είχαν ακουστεί για την πρόληψη και τον καρκίνο του μαστού