Τουρκία: Αταμάν εναντίον Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς

Τουρκία: Αταμάν εναντίον Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς

Επίθεση στους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς εξαπέλυσε ο Εργκίν Αταμάν, πριν παραδεχθεί πως θα τους… αντιγράψει.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Aksam Gazetesi» και αρχικά κατηγόρησε τους δύο Σέρβους προπονητές πως ανέλαβαν ομάδες της Κωνσταντινούπολης έχοντας αποκλειστικά και μόνο οικονομικό κίνητρο: «Οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς ήρθαν στην Τουρκία μόνο για τα λεφτά. Τα προηγούμενα χρόνια οι παίκτες σταρ θα πήγαιναν είτε στην Ιταλία είτε στη Ρωσία. Πλέον, υπάρχει άνθιση εδώ. Η τουρκική αγορά βρίσκεται σε άνοδο. Αυτός ο επαγγελματισμός που δείχνουν όλοι δεν προκαλεί σε κανέναν έκπληξη. Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές. Ο Ομπράντοβιτς και ο Ίβκοβιτς είναι, αναμφίβολα, πολύ καλοί προπονητές. Μακάρι, όμως, όλα αυτά να γίνονται για να πάει μπροστά το τουρκικό μπάσκετ».

Εν συνεχεία, πάντως, δεν δίστασε να προσθέσει πως θα αντιγράψει ιδέες τους εφόσον χρειαστεί! «Η Εθνική είναι ένας διαφορετικός ενθουσιασμός. Το μπάσκετ στην Τουρκία είναι δημοφιλές άθλημα. Όλοι έχουν μεγάλες προσδοκίες. Ήρθα αντιμέτωπος με αυτές. Είμαι σε αυτή την ομάδα για να δώσω τις οδηγίες μου. Οι Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς είναι προπονητές των οποίων τις ιδέες θα λάβω υπ’ όψιν. Η Τουρκία δουλεύει για την επιτυχία, αλλά είναι σημαντικό και το τουρκικό μπάσκετ να κατευθυνθεί προς την ίδια κατεύθυνση. Είμαι ανοιχτός σε αυτό», πρόσθεσε ο Εργκίν Αταμάν.



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Σλούκα και Ναν κόντρα στην Καρδίτσα
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Σλούκα και Ναν κόντρα στην Καρδίτσα
Αστέρας AKTOR - Βόλος 2-0: Τα γκολ της νίκης των Αρκάδων και τα highlights
Αστέρας AKTOR - Βόλος 2-0: Τα γκολ της νίκης των Αρκάδων και τα highlights
ΠΑΟΚ: Χωρίς Κωνσταντέλια στο ντέρμπι με τον Άρη
ΠΑΟΚ: Χωρίς Κωνσταντέλια στο ντέρμπι με τον Άρη
Greek Basketball League: Δύσκολα το Μαρούσι η ΑΕΚ, πήρε και τη διαφορά το Περιστέρι
Greek Basketball League: Δύσκολα το Μαρούσι η ΑΕΚ, πήρε και τη διαφορά το Περιστέρι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved