Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια
EUROKINISSI

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια

Δίχως τον αρχηγό τους θα παραταχθούν όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο ματς επί ισπανικού εδάφους κόντρα σε Ρεάλ και Μπασκόνια.

Ο Παπανικολάου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, συνεχίζει τις θεραπείες, αλλά δεν θα δώσει το «παρών» στα δύο ματς στην Ισπανία στη «διαβολοβδομάδα».

Παράλληλα την συγκεκριμένη εξέλιξη ανακοίνωσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με το Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Θεωρώ ότι δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά. Υπήρχαν λόγοι για αυτό. Πρώτη φορά παίξαμε μπροστά στο κοινό μας και οι παίκτες μας είχαν διάθεση να κάνουν πράγματα. Το γεγονός ότι το ματς έμοιαζε με γιορτή με την επιστροφή του Σπανούλη και το γεγονός ότι το Περιστέρι είχε πολύ περισσότερο χρόνο να προετοιμάσει αυτό το ματς, ενώ εμείς μόνο 48 ώρες, έφερε μια προχειρότητα. Κάναμε 18 λάθη, ήταν πάρα πολλά, όμως βάλαμε πάνω από 100 πόντους. Στο Περιστέρι άξιζε να είμαστε πολύ πιο σοβαροί από όσο ήμασταν. Πρέπει οι καινούργιοι παίκτες να συνηθίσουν την παρουσία του κόσμου. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι που δώσαμε στο ΣΕΦ, ούτε φιλικό δεν κάναμε εδώ" είπε αρχικά και συνέχισε:

"Πάντα πρέπει να υπάρχει ισορροπία στα σουτ μέσα και έξω. Έχουμε καλούς ψηλούς που μπορούν να πασάρουν έξω. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να σουτάρουν. Υπάρχει βάθος. Θα προσπαθούμε να πασάρουμε πολύ την μπάλα, να έχουμε ασίστ, να μην είμαστε εγωιστές. Κάποιοι παίκτες έχουν έλλειμμα στην προετοιμασία. Το βασικό είναι πάντα να κερδίζεις κι αυτή τη στιγμή επειδή κερδίζουμε, προχωράμε. Ακολουθούμε μια πεπατημένη που λέει ότι πρέπει να υπάρχει μια σταθερότητα στο ποιοι δουλεύουν εκεί. Στα γραφεία, στο προπονητικό επιτελείο και στους παίκτες. Στις μεγάλες επιτυχίες το έκανε αυτό ο Ολυμπιακός, είχε ένα σταθερό κορμό. Το κάνουν κι άλλες ομάδες. Η Αναντολού Εφές που πλέον δίνει τα τριπλά λεφτά για να έχει τους ίδιους παίκτες με τρία χρόνια πριν".

Σε ερώτηση, για το τι συμβουλή θα έδινε στον Βασίλη Σπανούλη ως προπονητής προς προπονητή απάντησε: "Νιώθω πολύ καλά που στον Ολυμπιακό αναγνωρίζονται κάποιες αξίες και από τη διοίκηση και από τον κόσμο. Το επάγγελμα του προπονητή είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του παίκτη και θέλει τριβή. Ο Βασίλης βρήκε ένα ιδανικό περιβάλλον, έχει όλα τα εχέγγυα. Δεν έχω συμβουλέψει ποτέ κανέναν και δεν θα το κάνω τώρα. Το μόνο που μπορώ να πω και το λέω με τους συνεργάτες μου είναι ότι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε κάποιον προπονητή είναι να απολυθεί κάποια στιγμή στην καριέρα του, για να γίνει καλύτερος. Εμένα ας πούμε με βοήθησε πολύ που έφυγα από τον Ολυμπιακό".

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Κώστα Παπανικολάου, είπε: "Πολύ δύσκολα θα είναι στη διαβολοβδομάδα ο Παπανικολάου. Έκανε μαγνητική σήμερα, είναι καλύτερα. Ελπίζω να είναι στο ματς με τον Άρη".



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved