ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός: Η εξήγηση του Δημήτρη Ιτούδη για την ένταση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός: Η εξήγηση του Δημήτρη Ιτούδη για την ένταση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός: Για την ωρίμανση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ έδωσε και εξηγήσεις για την ένταση που υπήρξε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Στο 36' της αναμέτρησης στη Μόσχα, ο Τόμας Ουόκαπ χρεώθηκε με φάουλ και πέρασε στον πάγκο με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να εκνευρίζεται και να χρεώνεται με τη σειρά του με τεχνική ποινή. Ο ίδιος απευθύνθηκε καθώς φαίνεται στη γραμματεία και πολύ θεώρησαν ότι ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν ο αποδέκτης του θυμού του με αποτέλεσμα να υπάρξει μια παρεξήγηση.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ιτούδης ρωτήθηκε για το γεγονός και σχολίασε πως: «Νόμιζα ότι ο Μπαρτζώκας μου έλεγε κάτι, αλλά δεν άκουγα. Δεν ήταν προς εμένα. Νόμιζα ότι κάτι ήθελε να μου πει, αλλά όπως αντιλαμβάνομαι την κατάσταση, δεν υπήρξε κάτι. Πιθανότατα κάτι έλεγε στη γραμματεία».

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στη Συνέντευξη Τύπου:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Όλοι οι παίκτες έδειξαν διάθεση να παλέψουν και να καλ΄θψουν τις απώλειες. Όσοι ήταν υγιείς έδωσαν ό,τι χρειαζόταν παρά το κακό ξεκίνημα. Βρεθήκαμε πίσω με 12 πόντους αλλά το 20-25 ήταν καλό σκορ. Αν και ο Ντόρσεϊ ήταν πολύ καλός και με όλο τον σεβασμό στην ποιότητά του, τού δώσαμε ό,τι χρειαζόταν για να σκοράρει. Στην β' περίοδο έπρεπε να βρούμε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης στο ματς. Εκεί ήμασταν πιο δυνατοί και σκληροί σε άμυνα και επίθεση. Αδειάσαμε την ρακέτα του Ολυμπιακού με τον Φαλ να βγαίνει στην περιφέρεια. Ο Μπολομπόι έκανε καλή δουλειά σε ριμπάουντ και άμυνες. Χάκετ, Κλάιμπερν και Λούντμπεργκ δημιορυγούσαν τον χώρο και τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ωριμάζουμε και μεγαλώνουμε ως ομάδα. Βάλαμε τα σουτ. Είναι σημαντικό σε αυτό τον Μαραθώνιο να κερδίζουμε. Δεν υπάρχει εύκολο ματς, ειδικά όταν είμαστε ελλιπείς».

Για τον Κλάιμπερν: «Επιλέξαμε να βάλουμε τον Κλάιμπερν πάνω στον Βεζένκοφ και να επιλέξουμε τον Μπολομπόι από τον πάγκο. Δεν μας βγήκε το πλάνο. Στον Κλάιμπερν δεν χρειάζεται να πω κάτι, το καταλαβαίνει από μόνος του όταν δεν παίζει καλά. Η επαφή μας πριν το ματς είναι αρκετή. Είναι ευλογία για την ΤΣΣΚΑ ο συγκεκριμένος παίκτης».

Για τον Μπολομπόι: «Προέρχεται από τραυματισμό μετά από 4,5 μήνες. Ήταν έξω και δεν έκανε προπονήσεις. Τον ξέρουμε, είναι σκληρός παίκτης και κατάλληλη νοοτροπία. Αν ο Σβεντ κάνει δύο τάπες και ο Τζόελ βάζει κρίσιμο τρίποντο έτσι καλύπτονται οι απουσίες».

Για τον Σβεντ: «Έχει θέληση και επιθυμία και το αποδεικνύει. Είναι στωικός για να ακούει και να κρίνει σωστά. Είναι πολύ νωρίς. Είναι ακόμη 22 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στην Ευρωλίγκα είναι τελικός. Ο Άλεξ έχει τους παίκτες να τον υποστηρίζουν».

Για τον Φαρίντ: «Ήρθε με τζετ λαγκ. Ταξίδεψε στο Περμ με δύο ώρες διαφορά μέσα στην χώρα. Είδε βίντεο, έπαθε κράμπες και επισκέφτηκε τον γιατρό. Έχει να μάεθι πολλά πράγματα, 85 συστήματα σε άμυνα και επίθεση. Θα του δώσουμε χρόνο, τον βοηθά η ομάδα και το προπονητικό τιμ».

Για τον αν ο Κλάιμπερν είναι το καλύτερο 3άρι που έχει προπονήσει μιας και στον Παναθηναϊκό είχε τον Μποντιρόγκα:«Ήμουν σε σπουδαία κλαμπ και προπόνησα σπουδαίους παίκτες και χαρακτήρες. Μιλήσαμε με τον Αρλάουκας και μου είπε να επιλέξω πέντε παίκτες. Είναι μία παρόμοια ερώτηση. Δεν μπορώ να απαντήσω. Την εποχή του Πάου και του Μποντιρόγκα ήταν οι παίκτες που τους έδινες την μπάλα και ήξερες πως κάτι θα συμβεί. Είχα τον Τεόντοσιτς, τον Ντε Κολό στην ΤΣΣΚΑ. Ο Κλάιμπερν είναι παίκτης ελίτ. Το τρομερό είναι πως θέλει διαρκώς να μαθαίνει. Εγώ δεν ξέρω πολλά, συνεχώς μαθαίνω. Το ίδιο κάνει και αυτός. Αναρωτιέται τι έκανε λάθος και το διορθώνει. Είμαστε ευλογημένοι που τον έχουμε».



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved