Euroleague: Μόνος στόχος η νίκη για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Euroleague: Μόνος στόχος η νίκη για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη 14η αγωνιστική της Euroleague, με μόνο στόχο τη νίκη. Οι πράσινοι προέρχονται από την ήττα στο Περιστέρι για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μετά το ντέρμπι με τους Τούρκους ακολουθεί εκείνο κόντρα στη Μακάμπι, σε μια κανονική… διαβολοβδομάδα λίγο πριν από τις γιορτές.

Στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο θα είναι πάντως τόσο ο Νικ Καλάθης όσο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο τελευταίος δεν είχε παίξει κόντρα στο Περιστέρι λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Καλάθης είχε αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του ματς. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού  ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ζήτησε αλλαγή και δεν ξαναμπήκε στο β΄ μέρος, όμως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως δεν έχει κάτι ανησυχητικό και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Τούρκους. Νωρίτερα πάντως, ο Πιτίνο είχε σταθεί στο ζήτημα των ριμπάουντ: «Πρέπει να λάβουμε δραστικά μέτρα για το ριμπάουντ. Δεν γίνεται ο πόιντ γκαρντ μας να είναι ο καλύτερος rebounder της ομάδας. Δεν είναι λύση να φέρουμε κάποιον αυτή την εποχή. Η απάντηση είναι να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση και να δουλέψουμε στην ατομική βελτίωση», έγραψε σχετικά στο Twitter ο τεχνικός των «πρασίνων».

Η Φενέρμπαχτσε έρχεται στην Αθήνα μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές, καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη για την Euroleague συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και επικράτησε 79-66 των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Επιπλέον, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας έχει να αντιμετωπίσει και τον πονοκέφαλο του τραυματισμού του Γιαν Βέσελι, που δεν ταξίδεψε με την ομάδα στην Αθήνα. Ο Τσέχος σέντερ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες και δεν βρίσκεται στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Ο 29χρονος άσος έχει παίξει φέτος σε μόλις 8 από τα 13 παιχνίδια της ομάδας του στην Ευρωλίγκα μετρώντας 7,6 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 24 λεπτά κατά μέσο όρο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), ο Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και ο Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), όπως ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα.

Μαζί μας στο μεγάλο ντέρμπι της Euroleague είναι και απόψε το Πάμε Στοίχημα με δεκάδες επιλογές και ευκαιρίες για κέρδη, ενώ μαζί μας είναι και το «20 και Κάρφωσες» που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα τόσο στον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Φενερμπαχτσέ όσο και σε όλους τους αγώνες της Euroleague. Εξετάζοντας αναλυτικότερα τις επιλογές μας, βλέπουμε πως το κουπόνι «προβλέπει» μεγάλη νίκη των πρασίνων, καθώς η επιλογή «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ ΜΕ 11+» στο ερώτημα «Διαφοράς πόντων» δίνει απόδοση 3.30 – που είναι και η μικρότερη στην κατηγορία. Αντίστοιχα πολύ καλή είναι και η απόδοση του «1/1» στο «ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ (ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ)» με 1.95, ενώ η επιλογή «2/1» δίνει 5.35.

Πιθανότερος πρώτος σκόρερ από την ομάδα του τριφυλλιού θεωρείται ο Τζίμερ Φριντέτ με 5.25 και ακολουθεί ο Νικ Καλάθης με απόδοση 5.50. Αντίστοιχα στη Φενέρμπαχτσε, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως πρώτος σκόρερ θα είναι ο Ναντό ντε Κολό με απόδοση 2.35, με δεύτερο αλλά αρκετά μακριά τον Ντέρικ Ουίλιαμς με 7.50 και τρίτο τον Κώστα Σλούκα με 8.00. Πολύ ενδιαφέρον έχουν και οι συνδυασμοί του κουπονιού με την επιλογή «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ & ΝΤΕ ΚΟΛΟ ΝΑΝΤΟ» στο ερώτημα «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ» να είναι 3.25.

Με δεκάδες επιλογές, το Πάμε Στοίχημα μας δίνει αμέτρητες ευκαιρίες για κέρδη και σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την Euroleague!


Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved