Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι της πρώτης «μάχης» των playoffs

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι της πρώτης «μάχης» των playoffs

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός: Το Game 1 των playoffs της Euroleague, θα γίνει την Τετάρτη (17/04) το βράδυ…

Η μεγάλη… ώρα έφτασε. Τα playoffs έχουν ξεκινήσει και το Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι το παιχνίδι που τραβάει τα βλέμματα, αφού οι «πράσινοι» είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Euroleague και διεκδικεί την παρουσία της στο Final Four.

Η αναμέτρηση στο «Wiznik Center» θα ξεκινήσει στις 22:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν από την Euroleague ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς και ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά.

Με Γκιστ για το… break!

Η ώρα που περίμεναν όλοι. Τώρα… αρχίζει η Euroleague και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι αποφασισμένος να… πεθάνει στο γήπεδο για να καταφέρει να πάρει τουλάχιστον μια νίκη στη Μαδρίτη, έτσι ώστε να γίνει το «αφεντικό» της σειράς με τη Ρεάλ όταν αυτή θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έχει ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα από το βράδυ της Δευτέρας, την Τρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο «Wiznik Center» και άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν… όλα για να φύγουν με τουλάχιστον ένα διπλό από τις «μάχες» με τη «Βασίλισσα», απόψε (17/04) και την Παρασκευή (19/04).

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ρικ Πιτίνο, βέβαια, ήταν το αν θα αγωνιστεί ή όχι, ο Τζέιμς Γκιστ. Ο πολύπειρος Αμερικανός μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Προμηθέα δεν κατάφερε να προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες και ήταν εξαιρετικά αμφίβολος. Σε κάθε περίπτωση, όμως, επειδή τέτοια ματς κανένας δεν θέλει να τα χάσει… ούτε για αστείο, ο Γκιστ ταξίδεψε στη Μαδρίτη και θα είναι κανονικά στη 12άδα του «τριφυλλιού».

«Πόλεμος» για 40 λεπτά

Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά θα πάψουν να έχουν και τόση σημασία όταν στις 22:15 θα γίνει το τζάμπολ στο «Wiznik Center». Από εκεί κι έπειτα, για τουλάχιστον 40 λεπτά, θα μετρήσει η συγκέντρωση, το πάθος, η δίψα και το πόσο πολύ θέλει η κάθε μία ομάδα να περάσει από τα playoffs της Euroleague και να βρεθεί στο Final Four της Βιτόρια. Στη Μαδρίτη δεν θα βρεθούν οργανωμένα οπαδοί του Παναθηναϊκού, όμως, δεδομένα θα υπάρχουν «πράσινοι» στις κερκίδες του «Wiznik Center» για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Πιτίνο και των παικτών του.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved