Fantasy: Οι σουτέρ κάνουν τη ζημιά!

Fantasy: Οι σουτέρ κάνουν τη ζημιά!

Ένατη αγωνιστική στη Euroleague και οι σουτέρ θα… ξελασπώσουν τις ομάδες τους!

Δεύτερο μέρος της «διαβολοβδομάδας» και η στήλη εστιάζει στους σουτέρ της διοργάνωσης. Τρεις επιλογές με… μπόλικο τρίποντο, που μπορούν να «σκοτώσουν» τους αντιπάλους τους και παράλληλα να εκτοξεύσουν το ράνκινγκ τους και την αξία της ομάδας σας. Βέβαια δεν λείπουν και οι… πολυδιάστατοι παίκτες, οι οποίοι σε αυτόν το γύρο έρχονται από Λιθουανία και Βιτόρια.

Αναλυτικά:

#1 Νέιτ Ουόλτερς

nate wolters zalgiris kaunas eb18

Ομάδα: Ζαλγκίρις Κάουνας

Θέση: PG

Τιμή: 1,43m

Τον επιλέγουμε γιατί: Φέτος είναι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης, σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά του στη διοργάνωση. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει εξελιχθεί σε ένα πολυεργαλείο στα «χέρια» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν. Η τιμή του δεν είναι πολύ υψηλή και μέσο όρο ράνκινγκ 15.9, αποτελεί μία καλή λύση για τη θέση «1».

#2 Κάιλ Κούριτς

kyle kuric fc barcelona lassa eb18

Ομάδα: Μπαρτσελόνα

Θέση: SG

Τιμή: 1,07m

Τον επιλέγουμε γιατί: Είναι ένας σουτέρ ολκής, που θα κάνει ζημιά στην Αρμάνι. Ο Κούριτς, στην πρώτη του σεζόν στη Euroleague, εκτελεί με 48% από το τρίποντο, έχοντας παράλληλα 11.6 πόντους κατά μέσο όρο. Το ματς με την ιταλική ομάδα αναμένεται να έχει γρήγορο ρυθμό, κάτι που ευνοεί τον τρόπο παιχνιδιού του και με την τιμή λίγο πάνω από το 1 εκατομμύριο, πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, που αξίζει μία θέση του ρόστερ.

#3 Κρούνοσλαβ Σιμόν

krunoslav simon anadolu efes istanbul eb18

Ομάδα: Αναντολού Εφές

Θέση: SF

Τιμή: 1,3m

Τον επιλέγουμε γιατί: Έχει ανοδική πορεία και με την εμπειρία του θα βοηθήσει την Εφές στο τουρκικό ντέρμπι με την Νταρουσάφακα. Φέτος σουτάρει με 46,7% από τα 6,75μ, ωστόσο προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Λόγω ύψους (1,97) μαζεύει ριμπάουντ και επίσης δεν ξεχνάει τα οργανωτικά του καθήκοντα. Σε καλή τιμή, η οποία αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο λόγω των καλών του εμφανίσεων.

#4 ΝτεΣόν Τόμας

2024069

Ομάδα: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Θέση: SF/PF

Τιμή: 1,1m

Τον επιλέγουμε γιατί: Ήρθε η ώρα για το break out παιχνίδι του. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ένας αξιόπιστος σουτέρ, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρει τον απαραίτητο ρυθμό. Απέναντι στην Μπασκόνια λοιπόν, πιστεύουμε πως θα κάνει ξέσπασμά του, το οποίο φυσικά θα συνοδευτεί και με το ανάλογο ράνκινγκ. Η τιμή του είναι αρκετά καλή και αξίζει να του δώσουμε μία ευκαιρία.

#5 Βενσάν Πουαριέ

vincent poirier kirolbet baskonia vitoria gasteiz eb18

Ομάδα: Μπασκόνια

Θέση: C

Τιμή: 1,61m

Τον επιλέγουμε γιατί: Θα δημιουργήσει προβλήματα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, τα 1,61 εκατομμύρια είναι μία τιμιότατη τιμή για τον Γάλλο σέντερ. Επιπλέον το «τριφύλλι» δέχεται αρκετούς πόντους στη ρακέτα του και σε συνδυασμό με την έφεσή του στα ριμπάουντ, αυτόματα γίνεται μία ελκυστική επιλογή για αυτή την αγωνιστική.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved