Fantasy: Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ! (video)

Fantasy: Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ! (video)

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπαρτσελόνα τραβάει τα «βλέμματα» στην 8η αγωνιστική της Euroleague.

Έναρξη της δεύτερης φετινής «διαβολοβδομάδας» σήμερα και το Onsports.gr σας προτείνει πέντε παίκτες για τις ομάδες σας στο Euroleague Fantasy. Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπαρτσελόνα είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής και γι' αυτό τον λόγο τα «φώτα» πέφτουν στο ΟΑΚΑ με τρεις επιλογές από το σχετικό ματς.

Αναλυτικά:

#1 Νικ Καλάθης

2024135

Ομάδα: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Θέση: PG

Τιμή: 1,51m

Τον επιλέγουμε γιατί: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χρειάζεται τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, καθώς μετά την ήττα στην Πόλη δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά του ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες κόντρα στους Ισπανούς και σίγουρα ο ρυθμός του αγώνα θα τον ευνοήσει στο να μοιράσει ασίστ. Η τιμή του ακόμη είναι σε καλά επίπεδα, οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας.

#2 Κιθ Λάνγκφορντ

2015713

Ομάδα: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Θέση: SG

Τιμή: 0,93m

Τον επιλέγουμε γιατί: Η τιμή του είναι πάρα πολύ χαμηλή. Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να μην βρέθηκε σε καλή μέρα στην Πόλη, ωστόσο στο ντέρμπι της Κυριακής έδειξε ορεξάτος και καθόλου επηρεασμένος από την εμφάνισή του. Στα 0,93m είναι μία επιλογή για όσους δεν διαθέτουν πολλά χρήματα για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ και χρειάζοντας ένα 10+ ράνκινγκ. Απέναντι στους Καταλανούς θα βρει τις ευκαιρίες του και δύσκολα θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη κακή εμφάνιση στη Euroleague.

#3 Λουίτζι Ντατόμε

luigi datome celebrates fenerbahce istanbul eb18

Ομάδα: Φενερμπαχτσέ

Θέση: SF

Τιμή: 1,17m

Τον επιλέγουμε γιατί: Στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του έχει μέσο όρο 16 ράνκινγκ. Η Φενέρ αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα και ο Ιταλός αναμένεται να «καθαρίσει» στο τουρκικό ντέρμπι, καθώς είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες του Ζοτς. Εκτελεί με 53,6% στα τρίποντα και η τιμή του είναι τουλάχιστον τίμια. Ίσως η καλύτερη επιλογή για τη θέση «3» σε αυτή την αγωνιστική.

#4 Άντονι Γκιλ

anthony gill khimki moscow region eb18

Ομάδα: Χίμκι

Θέση: PF/C

Τιμή: 1,4m

Τον επιλέγουμε γιατί: Η Χίμκι σίγουρα ψάχνει ένα ξέσπασμα ψυχολογίας στη διοργάνωση και κόντρα στην Μπούντουτσνοστ (εντός έδρας) έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να το «βρει». Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει μέσο όρο ράνκινγκ λίγο κάτω από 15 και αν το σκορ πάει ψηλά, θα βάλει και αυτός το... χεράκι του. Παράλληλα η τιμή του είναι σε ανοδική πορεία, οπότε αν ψάχνετε παίκτη που θα ανεβάσει το μπάτζετ σας είναι μία καλή επιλογή.

#5 Άντε Τόμιτς

ante tomic fc barcelona lassa eb18

Ομάδα: Μπαρτσελόνα

Θέση: C

Τιμή: 2,03m

Τον επιλέγουμε γιατί: Μέχρι στιγμής μετράει 14.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 20 ράνκινγκ κατά μέσο όρο. Είναι η πιο ακριβή επιλογή που σας έχουμε προτείνει και υπάρχει λόγος. Η Μπαρτσελόνα θα έχει δύσκολο έγο κόντρα στον ανεβασμένο από το ντέρμπι Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ωστόσο ο Κροάτης σέντερ είναι σε τρομερή κατάσταση. Οι «πράσινοι» δέχονται πολλούς πόντους στη ρακέτα τους και ο Πέσιτς σίγουρα θα δώσει μπάλες στον ψηλό του. Το πιο πιθανό είναι το «τριφύλλι» να κερδίσει, όμως ο Τόμιτς θα έχει κάνει τη ζημιά του και εύκολα μπορείτε να του εμπιστευτείτε τη θέση του αρχηγού.



Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved