Στον... 6ο ουρανό!

Στον... 6ο ουρανό!

Ενα... κουβάρι έγιναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τη λήξη του αγώνα, πανηγυρίζοντας σαν μικρά παιδιά την κατάκτηση της 6ης ευρωπαϊκής κούπας.

Το σύνθημα είχαν δώσει από νωρίς οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας, οι οποίοι καθ' όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου δεν σταμάτησαν λεπτό να πανηγυρίζουν, φωνάζοντας ρυθμικά για το έκτο αστέρι, που πλέον είναι γεγονός.

Έναν προς έναν χαιρέτησε τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εκεί που έβλεπε μόνο κατεβασμένα πρόσωπα.

Στο παρκέ βρέθηκε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που ασπάστηκε τους μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού για το 6ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ένα με τον κόσμο έγιναν οι παίκτες του... εξάστερου, ενώ φόρεσαν άμεσα και τα... σχετικά μπλουζάκια για το 6ο! Πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης που δέχεται συγχαρητήρια από όλους τους ανθρώπους της «πράσινης» αποστολής. Ο αρχηγός του τριφυλλιού αναδείχθηκε και MVP του Final 4. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του άρχισαν τα σχετικά... πειράγματα φωνάζοντάς του «Διαμαντίδης οε οε οε», με τον διεθνή άσο να χαμογελάει.

Ξεκίνησε η απονομή των... τροπαίων στους μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού, υπό τις ιαχές των φιλάθλων των «πράσινων», που αποθεώνουν τον αρχιτέκτονα της μεγάλης ομάδας, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στον... ουρανό της Βαρκελώνης το τρόπαιο της Euroleague, με τους Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή και Μπατίστ να το σηκώνουν ψηλά. Αγκαλιά και δάκρυα χαράς από Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη, με τον Σέρβο τεχνικό να δίνει τις... σχετικές σφαλιάρες στον πολυτιμότερο παίκτη του Final 4.

Ξεκίνησαν και οι σχετικές φωτογραφίες με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να ασπάζεται, δίπλα στο μεγάλο τρόπαιο, τον Μάικ Μπατίστ. Απογοητευμένοι αποχωρούν για τα αποδυτήρια οι παίκτες της Μακάμπι. Αντίθετα, οι «πράσινοι» πανηγυρισμοί στο παρκέ συνεχίζονται με... αμείωτο ρυθμό! Ένας ένας οι παίκτες του Παναθηναϊκού σηκώνουν ψηλά το βαρύτιμο τρόπαιο.



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved