Πρίντεζης: «Δεν νιώθουμε πίεση»

Πρίντεζης: «Δεν νιώθουμε πίεση»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς άγχος στο Λονδίνο και χωρίς να έχει στο μυαλό του τον περσινό τελικό στην Κωνσταντινούπολη.

«Δεν νιώθουμε καμία πίεση. Έχουμε έρθει να απολαύσουμε τη διοργάνωση. Είμαστε σε καλή κατάσταση, απόλυτα προετοιμασμένοι και έτοιμοι για έναν μεγάλο.. τελικό κόντρα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έτσι αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι, ως τελικό. Το Σάββατο δεν το σκέφτομαι. Μόνο το επόμενο ματς σκέφτομαι, δεν σκέφτομαι τι θα κάνω το Σάββατο εάν κερδίσουμε. Αυτό που έχουμε στο μυαλό είναι πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση εταιρείας αθλητικών ειδών στο Λονδίνο, στο πλαίσιο του Final-4

Εκτός του άσου του Ολυμπιακού, εκεί ήταν και ο Μίλος Τεόντοσιτς από πλευράς ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος δήλωσε: «Ξέρω ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι οι περισσότεροι στο γήπεδο. Ελπίζω να έρθουν και αρκετοί δικοί μας φίλαθλοι. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Αυτό που μου αρέσει είναι να σουτάρω από μακρινές αποστάσεις και να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου».

Ο Άλεξ Αμπρίνες εκπροσώπησε τη Μπαρτσελόνα και σχολίασε: «Υπάρχει άγχος και πίεση είναι αλήθεια αυτό, αλλά ειλικρινά θέλουμε τον τίτλο και όταν μπούμε στο παρκέ όλα αυτά θα μείνουν εκτός. Προσπαθούμε όλοι μαζί, ο κόουτς με εμπιστεύεται αρκετά και εγώ προσπαθώ να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή».

Τη Ρεάλ Μαδρίτης εκπροσώπησε ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ που είπε: «Είναι το καλύτερο μέρος της Ευρωλίγκας το Final Four. Θα παλέψουμε για τον τίτλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την κούπα. Το να παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι κάτι ξεχωριστό. Έχουμε παίξει στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα και τώρα στην Ευρωλίγκα. Κάθε ματς που παίζουμε με τη Μπαρτσελόνα είναι ξεχωριστό, οπότε και τώρα το ίδιο συμβαίνει. Σίγουρα είναι έξτρα κίνητρο ο αντίπαλος μας, αλλά ειλικρινά έχουμε έρθει για την κούπα».

Τέλος, εκλεκτός καλεσμένος στο event ήταν ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος είπε: «Είναι γρήγορο το παιχνίδι στο ΝΒΑ. Εδώ είναι περισσότερο η τακτική που μετράει. Αλλά σίγουρα το Final Four είναι κάτι τρομερό. Όλοι θέλουν να παίξουν, να ζήσουν αυτή τη στιγμή. Στην Ευρωλίγκα παίζεις ένα ματς την εβδομάδα, στο ΝΒΑ παίζεις 4-5 παιχνίδια, είναι πολλές οι διαφορές. Αλλά το Final Four είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι δύο παιχνίδια μακριά από το τρόπαιο. Εξαρτάται και σε τι μέρα θα βρεθείς».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved