Κόντρα σε όλους και σε όλα

Κόντρα σε όλους και σε όλα

Η πιο μεγάλη ώρα (μέχρι την επόμενη) για τον Παναθηναϊκό είναι τώρα. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν απόψε το βράδυ στις 9 μμ την Καντού στην Ιταλία και θέλουν την νίκη.

Την νίκη που θα σημάνει και την ολική επαναφορά του " τριφυλλιού" και θα το φέρει σε σχέση ισχύος αναφορικά με την πρωτιά του ομίλου του. Και η αλήθεια είναι πώς αυτό είναι ένα στοιχείο που έχει... φτιάξει τους παίκτες του Πεδουλάκη οι οποίοι ξέρουν καλά πώς έχουν την ευκαιρία τους. Την ευκαιρία να δώσουν με το έργο τους πειστικές και αποστομωτικές απαντήσεις σε όλους εκείνους που μέχρι πριν λίγο καιρό τους είχαν ξεγραμμένους Καντού και απουσίες.

Όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την Καντού. Έχει να αντιμετωπίσει και την... ατυχία μιας και ο τεχνικός της ομάδας είδε του Σοφοκλή Σχορτσανίτη (κάκωση στο πέλμα), Άντι Πάνκο (υψηλός πυρετός) και Γάιο Σκορδίλη (γαστρεντερικό πρόβλημα και εισαγωγή στο νοσοκομείο) να μην ακολουθούν την αποστολή στο Καντού και να μένουν στην Αθήνα.

Η front line της ομάδας μοιάζει… πληγωμένη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι και ο Κώστας Τσαρτσαρής επιστρέψει έπειτα από πολυήμερη απουσία λόγω τραυματισμού. Σε όλα αυτά προσθέστε και την αμφιβολία που υπάρχει γα τη συμμετοχή του Ρόκο Λένι Ούκιτς λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και όλοι θα καταλάβουν τον βαθμό δυσκολίας του αποψινού αγώνα.

Δεν... μασάνε οι "πράσινοι"

Όμως ο Παναθηναϊκός δεν μασάει! Δεν κωλώνει! Και δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Τα πολλά προβλήματα έχουν πεισμώσει ακόμα περισσότερο τυς παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι μοιάζουν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πάρουν το "διπλό" που θα τους μετατρέψει σε... μεγάλο αφεντικό του ομίλου.



Σαράνια: «Μινεσότα, Νέα Υόρκη, Γκόλντεν Στέιτ και Μαϊάμι θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»
Σαράνια: «Μινεσότα, Νέα Υόρκη, Γκόλντεν Στέιτ και Μαϊάμι θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»
Πόλο: Νέος… περίπατος για την Εθνική ομάδα των γυναικών
Πόλο: Νέος… περίπατος για την Εθνική ομάδα των γυναικών
Αλλαγή ώρας στην άφιξη του C-130 με τις σορούς των επτά φιλάθλων του ΠΑΟΚ
Αλλαγή ώρας στην άφιξη του C-130 με τις σορούς των επτά φιλάθλων του ΠΑΟΚ
Την Παρασκευή και το Σάββατο οι κηδείες των «αετόπουλων»
Την Παρασκευή και το Σάββατο οι κηδείες των «αετόπουλων»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved