Μεταγραφές, ΑΕΚ: Επίσημο το deal με Νάιτ - Ανακοινώθηκε ο πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο

Μεταγραφές, ΑΕΚ: Επίσημο το deal με Νάιτ - Ανακοινώθηκε ο πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο

Μεταγραφές: Σε μία σημαντική κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ προχώρησε η ΑΕΚ, καθώς ανακοίνωσε τον Μπράντον Νάιτ.

Ο Αμερικάνος άσος, που είχε επιλεγεί στο Νο8 του Draft το 2011 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του και θα ενταχθεί στη διάθεση του Χουάν Πλάθα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΑΕΚ ΒΕTSSON BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Μπράντον Νάιτ (Brandon Knight, 32 χρ., 1μ.91).

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μπράντον Νάιτ γεννήθηκε στη Φλόριντα, στις 2 Δεκεμβρίου 1991.

Ο απόφοιτος του Κεντάκι ήταν η 8η επιλογή στο ΝΒΑ draft του 2011 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, στους οποίους αγωνίστηκε για δύο περιόδους, έχοντας κατά μέσο όρο 13 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ. Μάλιστα, στην πρώτη του σεζόν, ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα των rookies του ΝΒΑ. Το 2013 βρέθηκε στο Μιλγουόκι και τους Μπακς, αποτελώντας βασικό στέλεχός τους, έχοντας σε 124 αγώνες, 17.9 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ.

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και για τα επόμενα δύο έτη, ο Νάιτ υπέγραψε με τους Σανς και έγινε κάτοικος Φοίνιξ με 14.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 4 ασίστ. Το 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Χιούστον Ρόκετς και έκλεισε τη χρονιά στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (8.5 πόντοι, 1.9 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ), με τους οποίους ξεκίνησε την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πριν επιστρέψει στους Πίστονς (11.6 πόντοι, 2.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ).

Το 2021 αγωνίστηκε στη G-League με τους Sioux Falls Skyforce (17.7 πόντοι, 3.9 ριμπάουντ, 5 ασίστ) παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και σε 5 παιχνίδια με τους Ντάλας Μάβερικς, υπογράφοντας ολιγοήμερα συμβόλαια. Τελευταίος σταθμός του Μπράντον Νάιτ, το Πουέρτο Ρίκο και οι Piratas de Quebradillas, με τους οποίους αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (24.4 πόντοι, 5.2 ασίστ).



Ολυμπιακός: Στέλνει στα δικαστήρια τον Ηλιόπουλο - Υποβάλλονται μηνύσεις για εξύβριση και απειλές
Ολυμπιακός: Στέλνει στα δικαστήρια τον Ηλιόπουλο - Υποβάλλονται μηνύσεις για εξύβριση και απειλές
Euroleague, Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Εκτός Παπανικολάου και Λαρεντζάκης - Επιστροφή Νιλικίνα
Euroleague, Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Εκτός Παπανικολάου και Λαρεντζάκης - Επιστροφή Νιλικίνα
«Βόμβες»… μεγατόνων με υπογραφή DPG (pics)
«Βόμβες»… μεγατόνων με υπογραφή DPG (pics)
Σούπερ προσφορά* για κάθε πόντο του Βεζένκοφ από το Pamestoixima.gr στο Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας
Σούπερ προσφορά* για κάθε πόντο του Βεζένκοφ από το Pamestoixima.gr στο Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved