Ντόρσεϊ: «Προσπαθώ να τελειώσει η σειρά 3-0 για να πάω διακοπές» (photo)

Ολυμπιακός:  Συνέχεια στην κόντρα του με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και εκτός παρκέ μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Stoiximan Basket League έδωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, προσθέτοντας αργότερα πως ανυπομονεί να τελειώσει γρήγορα η σειρά, για να πάει διακοπές.

Ελένη Μαρκάτη
Ντόρσεϊ: «Προσπαθώ να τελειώσει η σειρά 3-0 για να πάω διακοπές» (photo)

Ο Αμερικανός των «ερυθρόλευκων» είχε αρκετές στιγμές έντασης με τον Λευτέρη Μποχωρίδη στον χθεσινό (12/6) πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ, κάνοντας μάλιστα ανάρτηση για τα όσα συνέβησαν μετά την αναμέτρηση δίνοντας συνέχεια.

Αρχικά, έγραψε στο Instagram ότι μισεί όταν παγκίτες μιλούν σαν βασικοί, ενώ στη συνέχεια επανήλθε με απάντηση σε ποστάρισμα, πάνω στο περιστατικό με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ανυπομονεί να πάει διακοπές και η σειρά με τους «πράσινους» πρέπει να τελειώσει 3-0, για να ξεκουραστεί.

«Παγκίτες να μιλούν σαν να είναι βασικοί. Το μισώ. Και έχασα και το κάρφωμα», έγραψε αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό, για να επανέλθει λίγο αργότερα: «Προσπαθώ να τελειώσει η σειρά 3-0 για να πάω διακοπές».

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του Ντόρσεϊ: