Άρης: Βαρύ πρόστιμο στην ΚΑΕ για τον 38χρονο οπαδό με τον σουγιά!
Η έλλειψη πιστοποιητικού και ο σουγιάς που έφερε ο 38χρονος υποχρεώνουν την ΚΑΕ Άρης να πληρώσει πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ
Η είσοδος του 38χρονου οπαδού, χωρίς το απαραίτητο πιστοποιητικό για τον κορωνοϊό είχε σαν αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, ενώ ο ίδιος ενεπλάκη παράλληλα και σε επεισόδια, προπηλακίζοντας φίλους του ΠΑΟΚ, στο Αλεξάνδρειο και φέροντας σουγιά.
Η αστυνομία προχώρησε στην επιβολή προστίμου στους «κιτρινόμαυρους» ύψους 7.500 ευρώ, για την είσοδο στο Αλεξάνδρειο του 38χρονου, χωρίς να έχει τα απαραίτητα υγειονομικά πιστοποιητικά (εμβολιασμού ή νόσησης) για τον κορωνοϊό, κατά παράβαση των προβλεπόμενων μέτρων.
Ο 38χρονος συνελήφθη την Μεγάλη Τετάρτη, για προπηλακισμό υποστηρικτών του ΠΑΟΚ, στον αγώνα με τον Άρη, στο Nick Galis Hall, ενώ επάνω του έφερε έναν αναδιπλούμενο σουγιά. Ο οπαδός μάλιστα καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών και χρηματική ποινή 300 ημερήσιων μονάδων (προς 3 ευρώ, η καθεμία) με αναστολή.