Βαρβούνης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόουτς, πρέπει να έσπασε το σπίτι του»!

Βαρβούνης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόουτς, πρέπει να έσπασε το σπίτι του»!

Ο Δημήτρης Βαρβούνης χεντ κόουτς στη νίκη επί του Περιστερίου, λόγω προβλήματος υγείας του Γιάννη Καστρίτη αφιέρωσε τη νίκη στον προπονητή της ομάδας του Άρη

Πανευτυχής ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Βαρβούνης, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη που πέτυχε την πρώτη νίκη ως χεντ κόουτς και γι’ αυτό μπουγελώθηκε από τους παίκτες στα αποδυτήρια!

«Είμαι ενθουσιασμένος. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στα παιδιά που έδωσαν παραπάνω απ’ ότι έχουν. Απίστευτη πόσο ενέργεια βγάζουν. Εννοείται την αφιερώνουμε στον κοόυτς Καστρίτη. Μας προετοιμάζει και εμάς ως σταφ και μας δίνει ελευθερία. Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον αδερφό μου, που έχει γενέθλια σήμερα» υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις στην ΕΡΤ ο Δημήτρης Βαρβούνης.

Για την παρουσία της ομάδας του και τους νέους πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι, είπε: «Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά. Είναι σαν... σφουγγάρια. Τους λέμε κάτι και θέλουν να το μάθουν. Και τα παιδιά και εμείς, θέλουμε να βάζουμε πάνω απ’ όλα την χημεία της ομάδας. Η ομαδική δουλειά θα μας δώσει τη νίκη».

Για τον στόχο των πλέι οφ: «Προς το παρόν πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Εκεί συγκεντρωνόμαστε τώρα. Θα ξεχάσουμε σύντομα την σημερινή νίκη, γιατί έχουμε αγώνα σε 4 μέρες. Από εκεί και πέρα, θα δούμε. Υπάρχει κενό»

Για το αν υπάρχουν σκέψεις διατήρησες παικτών στο ρόστερ: «Ο σύλλογος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο να πληρώνει τα χρωστούμενα και να έχει εμάς. Όλοι δίνουμε έμφαση στο να τελειώσει η σεζόν, με υγεία και να προχωρήσουμε. Προέχει να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν».

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου έσπευσε να αφιερώσει τη νίκη στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καστρίτη δίνοντας τα εύσημα και στους παίκτες.

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, υπερβάλλουν εαυτόν κάθε ημέρα, είτε αυτό λέγεται προπόνηση είτε αγώνας. Είτε μας λείπει ένας παίκτης, η δυο, η έρχεται κάποιος καινούργιος, αυτή η ομάδα παραμένει ομάδα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμη και ο χεντ κόουτς που δεν ήταν μαζί μας παρέμεινε ομάδα. Αφιερώνουμε πάνω απ’ όλα τη νίκη στον κόουτς που δεν ήταν μαζί μας. Πρέπει να έχει σπάσει όλο το σπίτι του τώρα! Αφιερώνουμε τη νίκη σ’ εκείνον 100%, γιατί αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι δημιούργημα δικό του και εμείς ακολουθούμε».

Και ο Δημήτρης Βαρβούνης συμπλήρωσε: «Παρ’ ολ’ αυτά, όπως είπα στα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ σημαντικό μέχρι να φτάσουμε στο αεροδρόμιο να διασκεδάζουμε και να σκεφτόμαστε τη νίκη. Μόλις, όμως πετάξουμε για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τη νίκη και να προσηλωθούμε στον ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε όλο τον κόσμο να είναι εκεί και θα είμαστε και εμείς και εγκεφαλικά και πνευματικά έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό όμως μόλις περάσουμε την Αθήνα να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι και να σκεφτούμε μόνο τη νίκη με τον ΠΑΟΚ».

 



Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved