Live streaming οι μάχες της 22ης αγωνιστικής της Basket League

Live streaming οι μάχες της 22ης αγωνιστικής της Basket League

Δείτε λεπτό προς λεπτό τους αγώνες του Σαββάτου (16/04) για την Basket League

Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στον δρόμο προς τα πλέι οφ της Stoiximan Basket League θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/4, 17:00) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου το Περιστέρι Vitabiotics θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από τρεις και εκείνη της Θεσσαλονίκης από δύο διαδοχικές ήττες. Αμφότερες έχουν από οχτώ νίκες με τον Άρη να έχει ένα περισσότερο παιχνίδι (20 έναντι 19 του Περιστερίου Vitabiotics).

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν απολογισμό 4-5 στην έδρα τους. Έχασαν τα τέσσερα από τα πρώτα πέντε σε αυτήν αλλά στη διάρκεια του 2022 έχουν 3/4 με τις νίκες επί της ΑΕΚ (101-81), του Ηρακλή (71-68) και τον ΠΑΟΚ Mateco (68-67) πριν έρθει η ήττα από τη Λάρισα με 71-77.

Οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους είναι η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας επιτυχίες της φετινής Stoiximan Basket League ως τώρα. Από τις 10 εξόδους τους από το Nick Galis Hall μόνο εκείνη στην Πάτρα με τον Προμηθέα συνοδεύτηκε με νίκη. Από εκείνο το παιχνίδι που έγινε στις 6 Νοεμβρίου, ο Άρης μετράει επτά διαδοχικές, εκτός έδρας ήττες.

Ένας από τους τέσσερις αγώνες της πρώτης μέρας της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League θα γίνει στο Ιβανώφειο. Το Σάββατο (16/4, 17:00) ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον Κολοσσό H Hotels προερχόμενος από δύο διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, αφού επιβλήθηκε του Απόλλωνα Oscar εκτός και του Άρη εντός έδρας. Από την πλευρά του ο Κολοσσός H Hotels μετά από ένα σερί τριών ηττών, σημείωσε δύο διαδοχικές νίκες τις τελευταίες μέρες εντός επί του Προμηθέα το περασμένο Σάββατο (68-61) και χθες επί του Λαυρίου Megabolt εκτός έδρας (81-84).

Ο Ηρακλής που σημείωσε 85+ πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια του, έχει απολογισμό 3-6 στο Ιβανώφειο στο οποίο επικράτησε της ΑΕΚ, του Ιωνικού και του Άρη. Οι τέσσερις από τις έξι ήττες που γνώρισε στην έδρα του σημειώθηκαν με διαφορές 1-6 πόντων και μόνον ο Προμηθέας (82-95) και ο ΠΑΟΚ Mateco (73-84) πέρασαν με διψήφιες διαφορές.

Ο Κολοσσός H Hotels έχει ρεκόρ 4-5 μακριά από τη Ρόδο. Νίκησε τον Άρη (81-85), την ΑΕΚ (82-85) και τον Απόλλωνα Oscar (76-80) πριν από τη χθεσινή επικράτηση του επί του Λαυρίου Megabolt ενώ τρεις από τις πέντε εκτός έδρας ήττες του σημειώθηκαν με διαφορές 2-6 πόντων.

Ο ΠΑΟΚ Mateco θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Oscar για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Δικέφαλος προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες που τον ανάγκασαν να υποχωρήσει στο 7-11. Ηττήθηκε κατά σειρά από το Περιστέρι Vitabiotics εκτός (68-67), τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εκτός (77-67), τον Ολυμπιακό εντός (73-84) και τη Λάρισα εκτός έδρας (74-70). Ο Απόλλων Oscar με δύο συνεχόμενες επιτυχίες επί του Λαυρίου Megabolt (72-62) και του Περιστερίου Vitabiotics (74-72), τον «έπιασε» στις επτά νίκες. Ο ΠΑΟΚ Mateco είναι στο 50% στην έδρα του με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες. Η τελευταία νίκη του σε αυτήν ήταν πριν τρεις μήνες, στις 15 Ιανουαρίου, με την επικράτηση επί του Κολοσσού H Hotels με 86-80. Ακολούθησαν άλλωστε πέντε σερί εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι αυτό με τον Ολυμπιακό στο οποίο ηττήθηκε στην Πυλαία.

Ο Απόλλων Oscar μετά από τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, θα αγωνιστεί μακριά από το γήπεδο του έχοντας ρεκόρ 2-7 ως φιλοξενούμενος. Έχασε στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα του –από την ΑΕΚ με 77-75 και τον Προμηθέα με 80-60- ενώ η τελευταία από τις δύο επιτυχίες του ήταν εκείνη επί του Ιωνικού στις 30 Ιανουαρίου (82-96).

Δείτε εδώ τις αναμετρήσεις
Ηρακλής-Κολοσσός
Περιστέρι-Άρης
ΠΑΟΚ-Απόλλων Π.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved