Ηρακλής-Ιωνικός 89-84: Πήρε το «θρίλερ» με σούπερ Ντάγκλας-Κουζέλογλου

Ηρακλής-Ιωνικός 89-84: Πήρε το «θρίλερ» με σούπερ Ντάγκλας-Κουζέλογλου

Ο Ιωνικός βρέθηκε κοντά στην ολική ανατροπή, ο Ηρακλής όμως με σούπερ δίδυμο τους Κουζέλογλου και Ντάγκλας, πήρε μία νίκη...θρίλερ

Ο Ηρακλής βρέθηκε στο +21 αλλά πήγε να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια του με το «καυτό» τέταρτο δεκάλεπτο του Ιωνικού.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Ντάγκλας και Κουζέλογλου με τον πρώτο να μετρά 23 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ και τον δεύτερο να έχει ίδιο αριθμό πόντων με επιπλέον 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Για τον Ιωνικό, που κατέβηκε με δέκα παίκτες και χωρίς τον Κολοβέρο, ξεχώρισε ο Γιουτζίν Τζέρμαν με 27 πόντους και 5 ασίστ.

Ο αγώνας 

Ο «Γηραιός» δεν αστειευόταν και έδειξε από νωρίς τα...δόντια του στους Νικαιώτες, όντας αποτελεσματικός σε άμυνα και επίθεση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Γόντικας στο 7’ έφερε τη διαφορά στην απόσταση ενός καλαθιού(16-14) αλλά οι γηπεδούχοι με ένα σερί 5-0, ξέφυγαν πάλι στο σκορ. Ο Γκιουζέλης μείωσε στους 3(19-16) αλλά ο Ντάγκλας έγραψε το 22-16 του 10ου λεπτού για το +6. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «κυανόλευκοι» δεν έχασαν τη μαχητικότητά τους στην άμυνα και κατάφεραν να κρατήσουν τον Ιωνικό για δεύτερη φορά στους 16 πόντους. Οι παίκτες του Σεγούρα είχαν ξεμείνει... από ενέργεια και άφησαν τους γηπεδούχους να πάρουν προβάδισμα μέχρι και 17 πόντων μετά το τρίποντο του Κουζέλογλου για το 49-32 του ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη η διαφορά με έφτασε στο εντυπωσιακό +21 μετά το λέι-απ του Αγραβάνη (69-48  στο 38’). Ο Ιωνικός έκανε ένα σερί 7-0 για να βρεθεί στο -14 πριν την καθοριστική τέταρτη περίοδο. 

Τα τελευταία δέκα λεπτά στο «Ιβανώφειο» έφεραν την ολική ανατροπή στο παιχνίδι με τους Νικαιώτες να μην το βάζουν κάτω και να απειλούν τους γηπεδούχους. Ο Τζέρμαν έφερε το ματς στους 4 πόντους με τρίποντο του Μουσταφά στα 59'' για τη λήξη. Ο Σταμάτης έκανε παράβαση 5'', η κατοχή πήγε στα χέρια της Νίκαιας όμως οι γηπεδούχοι πήραν εν τέλει μία απίστευτα αγχωτική νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 46-32, 69-55, 89-84

Περισσότερα σε λίγο... 



Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved