Περιστέρι: Με Γκάντι κέρδισε (91-88) τον Ηρακλή

Περιστέρι: Με Γκάντι κέρδισε (91-88) τον Ηρακλή

Το Περιστέρι επικράτησε με 91-88 του Ηρακλή με τον Αμπντούλ Γκάντι να είναι ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης

Το «2 στα 2» έκανε το Περιστέρι στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας κερδίζοντας (91-88) τον Ηρακλή στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος δοκίμασε για άλλη μια φορά σχήματα και συστήματα σε άμυνα και επίθεση και κατά διαστήματα η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κυανοκίτρινοι», με τον Αμπντούλ Γκάντι να δίνει τον τόνο, έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι και είχαν το «πάνω χέρι». Παράλληλα, Γκρέι και Αθηναίου έδωσαν λύσεις.

Στην τρίτη περίοδο ο Ηρακλής ξεκίνησε καλύτερα, έλεγξε το παιχνίδι με τους Τσίλντρες και Σαγκς και βρέθηκε μπροστά στο σκορ (43-50 στο 23’) με ένα επιμέρους 13-0. Όμως στην συνέχεια οι λύσεις από τους Αθηναίου, Άρλετζ, Γκρέι και οι καλές άμυνες έδωσαν ξανά στο Περιστέρι τον έλεγχο του παιχνιδιού και τη νίκη απέναντι σ’ έναν μαχητικό αντίπαλο.

Οι διαιτητές: Τσαρούχα, Μπίκας, Γιακείμη

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 43-37, 63-65, 91-88.

Περιστέρι (Παπανικολόπουλος): Άρλετζ 14 (2 τριπ.), Γκάντι 17 (1 τριπ.), Σκορδίλης 3, Πέτεγουει 6 (2 τριπ.), Βησσαρίου, Παπαδημητρίου, Μαυροκεφαλίδης 6, Σαλούστρος 6, Τόλα, Αθηναίου 14 (2 τριπ.), Καράμπελας, Βασιλόπουλος 3 (1 τριπ.), Ευσταθιάδης, Τζόουνς 10, Γκρέϊ 12 (1 τριπ.)

Ηρακλής (Ζιάγκος): Τσίλντρες 14 (3 τριπ.), Σαγκς 13 (1 τριπ.), Σχίζας, Καββαδάς 10, Γεωργαλάς, Τσαϊρέλης 5, Φίλλιος, Μπόουλινγκ 9 (2 τριπ.), Μουρ 6, Βεργίνης, Πετανίδης, Ντάνιελ 14, Χάνλαν 14 (2 τριπ.), Γκιουζέλης 3 (1 τριπ.).

• Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του τεστ Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκαν οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου.

 



Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για συμφωνία με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ!
Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για συμφωνία με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ!
Γιούρτσεβεν: «Λατρεύω τους οπαδούς εδώ, έδειξαν μεγάλη αγάπη»
Γιούρτσεβεν: «Λατρεύω τους οπαδούς εδώ, έδειξαν μεγάλη αγάπη»
Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτιζάν: Τα highlights από την «πράσινη» νίκη στη Μελβούρνη
Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτιζάν: Τα highlights από την «πράσινη» νίκη στη Μελβούρνη
Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση στα Ιωάννινα με τη «σφραγίδα» του ΟΠΑΠ
Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση στα Ιωάννινα με τη «σφραγίδα» του ΟΠΑΠ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μην πετάξεις ξανά τις φλούδες λεμονιού! Ο τρόπος με τον οποίο θα σώσουν τα φυτά σου