Φλεβαράκης: «Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες»

Φλεβαράκης: «Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες»

O τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δυο συλλόγους

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά σχολίασε: «Σήμερα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και δεν σταμάτησε σε κανέναν σημείο να υποστηρίζει τα παιδιά σε έναν άνισο αγώνα. Νομίζω παίζαν δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Όσοι νόμιζαν ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν κουρασμένος έκαναν λάθος. Ήταν ένα παιχνίδι επιθετικό από αυτά που αρέσουν στον κόσμο. Εγώ αυτό που κρατάω είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια. Να συγχαρώ τον Τσόχλα που οπότε χρειάζεται είναι έτοιμος να βοηθήσει. Χρειαζόμαστε να γίνουμε πιο σκληροί στο παιχνίδι μας. Σήμερα παίζοντας με μια ομάδα που έχει μεγαλύτερα μεγέθη στη ρακέτα και τρομερά ποσοστά στα τρίποντα. Με ανησυχεί ο τραυματισμός του Σχίζα γιατί σήμερα μας στοίχησε η απουσία του. Οι περισσότεροι παίκτες παίξαν στους χρόνους που θα έπρεπε. Από σήμερα ετοιμαζόμαστε για τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να ακολουθούσε στο ρυθμό. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ομάδες. Δεν μπορείς να πας με το ρυθμό μιας ομάδας με τέτοια πληρότητα και ποιότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο ταλέντο και στο ένας εναντίον ενός και στο σουτ και έχει αθλητικότητα συν ότι ήταν σε πολύ καλή μέρα».

Για το αν μπορούν οι παίκτες που διαθέτει να παίξουν πιο σκληρά: «Υπάρχουν παιδιά που δεν το έχουν αλλά όσο κάποιος έχει στόχο να ανεβαίνει επίπεδο πρέπει να κάνει και κάποια πράγματα που δεν είναι συνηθισμένος. Γενικά επειδή είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να είμαστε όπως ήμασταν στον αγώνα με τη Μπεσίκτας θέλω να συνεχίσουμε σε εκείνο το μοτίβο».

Για το ότι πάλεψαν στο τελευταίο δεκάλεπτο: «Στο τελευταίο δεκάλεπτο το πιστέψαμε ακόμα περισσότερο. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός άρχισε να χάνει κάποια σουτ βοήθησε ψυχολογικά. Γιατί όσο ο αντίπαλος πετυχαίνει τόσα σουτ αυτό σου κόβει τα πόδια. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί πνευματικά και να παλεύουμε».

Για τα «κενά» διαστήματα που έχει η ομάδα: «Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο αυστηρός αλλά δεν γίνεται να μην είμαι αντικειμενικός. Μέχρι και στην Ευρωλίγκα βλέπεις ομάδες που έχουν πολλά νεκρά διαστήματα. Δυστυχώς η ευτυχώς είναι και για αυτές και για εμάς φυσιολογικό. Η προετοιμασία και οι μέρες που χάσαμε ήταν σημαντικές. Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε, εγώ γενικά είναι ευχαριστημένος αλλά κάθε μέρα πρέπει να είσαι καλύτερος. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και μερικές μεγάλες νίκες θα βοηθήσουν».

Για τη διαιτησία: «Νομίζω αν αρχίσουμε να μιλάμε για διαιτησία δεν θα βγάλουμε άκρη. Προφανώς ότι μειώνεις στους 13 και βλέπεις κάποια σφυρίγματα που προκαλούν, δεν βοηθάνε. Σήμερα δεν έκρινε το τελικό αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζητάς σε κάθε ματς τον σεβασμό των διαιτητών. Ξέρω ότι είναι και αυτό ένα κομμάτι που πρέπει να προσεχτεί. Αν πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να πάρουμε τεχνικές ποινές μπορούμε αλλά πρέπει να έχει νόημα όταν θα τις πάρεις».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved