Basket League: 400άρης ο… από μηχανής Βασιλόπουλος

Basket League: 400άρης ο… από μηχανής Βασιλόπουλος

Δεν είναι μόνο το νικητήριο τρίποντο το οποίο κρατάει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος από το χθεσινό παιχνίδι του Άρη στο Λαύριο.

Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ και με 16 πόντους αλλά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με απίστευτο τρίποντο στο φινάλε, χάρισε το Σάββατο (21/10) την πρώτη εκτός έδρας νίκη με 71-70. Παράλληλα όμως με τις δύο ασίστ που μοίρασε ο φόργουορντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έφτασε τις 400 στη Stoiximan.gr Basket League.

Διαβάστε όμως κι άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος:

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έφτασε τα 259 ματς στους πάγκους της κατηγορίας και τον αείμνηστο Θέμη Χολέβα στη 15η θέση από καταβολής Α’ Εθνικής.

Το 95ο παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Άρη έκανε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Με αυτό ανέβηκε στη 15η θέση της ιστορικής λίστας των «κίτρινων» ξεπερνώντας τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ακόμη ο διεθνής φόργουορντ-σέντερ με τα τρία επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 81 με τον Άρη στην κατηγορία και βρίσκεται πλέον στην 21η θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Γιώργο Σιγάλα.

Τα έξι ριμπάουντ είναι για τον Τσαϊρέλη η καλύτερη φετινή επίδοση του. Είχε τέσσερα κόντρα στην ΑΕΚ.

Εχοντας 3/3 βολές, ο Γιάννης Αθηναίου ξεπέρασε τις 200 εύστοχες στην καριέρα του στο Πρωτάθλημα. Έχει πλέον 202/274 (73,72%).

Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση του στη Stoiximan Basket League τόσο σε πόντους με 11 όσο και σε ριμπάουντ με τρία. Είχε 10 πόντους με την ΑΕΚ και δύο ριμπάουντ με τον Κόροιβο.

Ατομικό ρεκόρ είναι για τον Κάιλ Ουίβερ, έστω και μετά από τρεις μόνο αγωνιστικές, τα επτά ριμπάουντ. Είχε πέντε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Κιθ Μπένσον τελείωσε το παιχνίδι με τρεις τάπες, ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή επίδοση την οποία μοιράζεται με τους Μάρβιν Τζόουνς, Σον Έβανς και Άαρον Ράουντρι.


Ρεκόρ και προσπεράσματα από τον Κακλαμανάκη

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι για το Λαύριο Megabolt. Ο 23χρονος σέντερ πέραν των 13 πόντων του, τέσσερις πόντους μακριά από την κορυφαία επίδοση του, σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τα οχτώ ριμπάουντ που μάζεψε. Είχε πέντε σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια με τελευταίο αυτό της φετινής πρεμιέρας με την Κύμη.

Με αυτά τα οχτώ ριμπάουντ, ο Κακλαμανάκης έφτασε τα 98 με το Λαύριο Megabolt και έγινε ο 7ος ριμπάουντερ στην ιστορία της ομάδας στη Stoiximan.gr Basket League προσπερνώντας τον Νίκο Μπάρλο (91).

Ο Κακλαμανάκης προσπέρασε τον Πατρινό φόργουορντ και στη λίστα των παικτών του Λαυρίου Megabolt με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα. Είχε πέντε χθες και φτάνοντας τα 58 ανέβηκε στην 7η θέση.

Ο 7ος σκόρερ στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt είναι πλέον ο Στίβεν Γκρέι. Ο Αμερικανός είχε χθες επτά πόντους και φτάνοντας τους 222, ξεπέρασε επίσης τον Νίκο Μπάρλο.

Ο Μιχάλης Περράκης με τους τέσσερις πόντους του έγινε ο 9ος παίκτης στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt που ξεπερνά τους 200.



Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved