ΠΑΟΚ: Πηγαίνει Σμύρνη, περιμένει Λέβινγκστον

ΠΑΟΚ: Πηγαίνει Σμύρνη, περιμένει Λέβινγκστον

Προσθήκη στο πρόγραμμα με τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετρά ο ΠΑΟΚ. Αυτή αφορά στην αποδοχή της πρόσκλησης που έλαβε από την Πινάρ Καρσίγιακα για συμμετοχή σε τουρνουά που διοργανώνει στη Σμύρνη στα τέλη Σεπτεμβρίου.


Ειδικότερα, ο «Δικέφαλος» θα βρίσκεται στην Τουρκία για αγώνες στις 27-28/9 και πιθανότατα θα μεταβεί στη χώρα από την Κρήτη, καθώς προηγείται της διοργάνωσης της Καρσίγιακα, το τουρνουά του Ρεθύμνου (24-25/9), στο οποίο θα πάρει επίσης μέρος. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν... αποθηκευμένη στη μνήμη τους τη Σμύρνη και την άψογη φιλοξενία από την Καρσίγιακα από την περυσινή προετοιμασία τους, καθώς βρέθηκαν στην πόλη (και τότε τέλη Σεπτεμβρίου), σε αντίστοιχη διοργάνωση της τουρκικής ομάδας.

Το σημαντικότερο όλων, βέβαια, από τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, και λόγω του αντιπάλου και διότι εντάσσεται στο πλαίσιο εορτασμού των 90 ετών του συλλόγου, είναι αυτό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας (9/9). Τον αγώνα αυτό, μετά τους Κεν Μπάρλοου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά και ο Κλιφ Λέβινγκστον. Ο Αμερικανός, πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπουλς, ο οποίος δεσμεύτηκε με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 1992 και έμεινε στις τάξεις του μια σεζόν, απάντησε αρχικά θετικά στην πρόσκληση που του απηύθυναν οι διοικούντες την ΚΑΕ να βρεθεί στις κερκίδες του PAOK Sports Arena για την αναμέτρηση με τους Ρώσους. Απομένει να οριστικοποιηθεί η έλευσή του και να ανακοινωθεί επίσημα από τους Θεσσαλονικείς.



Premier League: Με Χάαλαντ στην κορυφή μετά από 200 ημέρες
Premier League: Με Χάαλαντ στην κορυφή μετά από 200 ημέρες
Στοχεύει την ευρωπαϊκή υπέρβαση ο Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Καρλ, ανανεώσε ο Γιάντσουκ
Στοχεύει την ευρωπαϊκή υπέρβαση ο Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Καρλ, ανανεώσε ο Γιάντσουκ
Άγιος Δημήτριος: Νεκρός 25χρονος από επίθεση με μαχαίρι - Στο μικροσκόπιο και τα οπαδικά κίνητρα
Άγιος Δημήτριος: Νεκρός 25χρονος από επίθεση με μαχαίρι - Στο μικροσκόπιο και τα οπαδικά κίνητρα
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ επενδύει στο κρίκετ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ επενδύει στο κρίκετ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved