Βασιλειάδης: «Το περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη»

Βασιλειάδης: «Το περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη»

Όπως παλιά προσμένει το ντέρμπι με τον Άρη ο έμπειρος Έλληνας γκαρντ του ΠΑΟΚ!

Μιλώντας ενόψει του μεγάλου αγώνα ο Κώστας Βασιλειάδης αναφέρθηκε στα «όπλα» του Άρη και στο πως ο «Δικέφαλος» μπορεί να τα... απενεργοποιήσει, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε σε όσους συμπαίκτες του δεν γνωρίζουν αυτό το ντέρμπι, εξηγώντας τους την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν στο Nick Galis Hall!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλό είναι να μη βλέπουμε την κούραση του ταξιδιού από τη Ρωσία και από τον αγώνα που δώσαμε απέναντι στη Ζενίτ. Το θέμα είναι να ετοιμαστούμε για τον Άρη. Το περιμένει όλος ο κόσμος της Θεσσαλονίκης αυτό το παιχνίδι. Ελπίζουμε και θα είμαστε πολύ δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Θέλουμε να είμαστε κοντά στο σκορ έως το τέλος και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το ματς με τον Άρη: «Ο Άρης παίζει πιο κοντρόλ μπάσκετ σε σχέση με τη Ζενίτ. Το θέμα είναι να τον κρατήσουμε στην έδρα του κάτω από τους εβδομήντα πόντους. Το σημαντικό είναι να μην κάνουμε λάθη, το πρώτο βήμα έγινε στη Ρωσία, όπου η εικόνα μας ήταν βελτιωμένη. Βλέπουμε τις αδυναμίες μας και τις διορθώνουμε. Ζητούμενο είναι να μειώνουμε τα λάθη μας και να μην κάνουμε καινούργια. Σε έδρα, σαν του Άρη, αν κάνεις πολλά λάθη είσαι χαμένος. Πρέπει να μην κάνουμε λάθη, να πάρουμε τα ριμπάουντ, να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, να βάλουμε εύκολα καλάθια και να ανεβάσουμε το σκορ μας πάνω από τους εξήντα πόντους, γιατί τελευταία δεν το πετυχαίνουμε αυτό».

Για το γεγονός πως θα αγωνιστεί ξανά στο «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: «Είναι όπως παλιά η προσμονή μου. Είναι όμορφα αυτά τα παιχνίδια, υπάρχει από όσο μάθαμε sold out. Μου αρέσει να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Προσπάθησα να μιλήσω στα παιδιά, που δεν ξέρουν την ατμόσφαιρα του ντέρμπι, για το τι θα συναντήσουμε το Σάββατο (24/10). Όπως στον Ντάρκο (Μπάλαμπαν), τον οποίο χρειαζόμαστε πολύ στον αγώνα».

Για το πρόβλημα μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρεί: «Τέτοιου είδους προβλήματα είναι πάντα στο πρόγραμμα, τα ξεπερνάς. Οι πόνοι είναι, πλέον, μικροί, είμαι καλά».



Τένις: Παρέμεινε στην 38η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης η Σάκκαρη
Τένις: Παρέμεινε στην 38η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης η Σάκκαρη
Χάντμπολ: Την Πέμπτη (16/4) η κλήρωση του Euro 2026 γυναικών
Χάντμπολ: Την Πέμπτη (16/4) η κλήρωση του Euro 2026 γυναικών
Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού για Ρώσους και Λευκορώσους
Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού για Ρώσους και Λευκορώσους
Ταξίδι 19 ωρών για να δει το Ταζ Μαχάλ έκανε ο Χέιζ-Ντέιβις!
Ταξίδι 19 ωρών για να δει το Ταζ Μαχάλ έκανε ο Χέιζ-Ντέιβις!
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved