Πανιώνιος: «Μύλος» με Γκίνγιαρντ

Πανιώνιος: «Μύλος» με Γκίνγιαρντ

Ο Μάρκους Γκίνγιαρντ συμφώνησε να ενισχύσει τον Πανιώνιο στους εναπομείναντες φετινούς αγώνες του, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, που βρισκόταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Νεοσμυρνιωτών, βρίσκεται στη χώρα μας, δεν μπορεί όμως να φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα. Ξεκίνησε τη χρονιά στο NBDL με τους Ουέτσεστερ Νικς και παρότι οι πληροφορίες έκαναν λόγο για αποδέσμευσή του, εξαιτίας τραυματισμού του, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Μάρκους Γκίνγιαρντ εξακολουθεί να ανήκει στους Νιου Γιορκ Νικς, με τους διοικούντες τον Πανιώνιο να αναζητούν τώρα τον τρόπο που θα μείνει ελεύθερος, ώστε να μπορέσει να παίξει στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη, το Σάββατο (21/03, 17.00) στο «Nick Galis Hall» για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες παραμονής, στην κατηγορία, υπάρχουν. Για αυτό και την περασμένη εβδομάδα έφερε στην Αθήνα τον Μάρκους Γκίνιαρντ. Το letter of clearance δεν έφθασε στην Ελλάδα εντός του χρονικού πλαισίου, που θα επέτρεπε τη συμμετοχή του στο ματς με τον Κόροιβο. Απεδείχθη ότι ήταν δηλωμένος στους Νew York Knicks. Έγιναν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να επιμένουν, προκειμένου να μείνει free agent ο παίκτης, το συντομότερο δυνατό. Στην παρούσα φάση, αντιμετωπίζονται κάποια νομικά θέματα που αφορούν το NBDL, με τους καθ’ ύλην αρμοδίους να ελπίζουν πως θα λυθούν εγκαίρως, ώστε να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη, το προσεχές Σάββατο (21/03)».



Τελικός Κόπα Άφρικα: Άγρια επεισόδια στις εξέδρες κατά τη διακοπή - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες
Τελικός Κόπα Άφρικα: Άγρια επεισόδια στις εξέδρες κατά τη διακοπή - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες
Νίκολιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, δεν ήταν εύκολο…»
Νίκολιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, δεν ήταν εύκολο…»
Μπενίτεθ: «Είμαστε απογοητευμένοι – Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε»
Μπενίτεθ: «Είμαστε απογοητευμένοι – Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε»
Volley League Γυναικών: Εύκολα «διπλά» οι αιώνιο, στο tie break ο Πανιώνιος τον ΠΑΟΚ
Volley League Γυναικών: Εύκολα «διπλά» οι αιώνιο, στο tie break ο Πανιώνιος τον ΠΑΟΚ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved