Γεωργαλής: «Κανένας χαμένος βαθμός στην έδρα μας»

Γεωργαλής: «Κανένας χαμένος βαθμός στην έδρα μας»

Μονόδρομος για τον Απόλλωνα Πατρών είναι η νίκη του στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, σύμφωνα με το Γιάννη Γεωργαλή.

Οι «μελανόλευκοι» καλούνται αύριο (14/02, 17.00) να υποδεχθούν τους αήττητους εδώ και τέσσερα ματς Θεσσαλονικείς, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ανανεώνοντας το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εξήγησε πως για να έχει αξία το «διπλό» της προηγούμενης εβδομάδας στη Γούβα επί του Πανελευσινιακού θα πρέπει να επιβληθούν και του Άρη στο κλειστό της Περιβόλας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Ελευσίνα είχαμε πει ότι το άγχος και η πίεση για τη νίκη θα είναι στην άλλη ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος κατακτήσαμε μια δύσκολη νίκη για τη συνέχεια. Αλλά για να έχει μεγάλη αξία η εκτός έδρας νίκη στην Ελευσίνα θα πρέπει να κερδίσουμε τον Άρη και να μην έχουμε απώλειες μέσα στην έδρα μας. Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολος… Φέροντας στο μυαλό μου το παιχνίδι της Ελευσίνας δεν μπορώ να μη σταθώ στο τρίποντο του Ελ Αμίν. Ήταν σε πολύ καλή ημέρα ο συμπαίκτης μου και είχε βάλει 2-3 «μεγάλα» καλάθια πριν από αυτό. Η εντολή του κόουτς Βετούλα ήταν να πάει η μπάλα στα χέρια του. Το έχει ξανακάνει και δικαιωθήκαμε. Πίστευα ότι θα μπει το καλάθι, γιατί το κάνει και στην προπόνηση με επιτυχία. Θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει, αλλά ήμασταν τυχεροί κι αυτό μετράει. Δεν μας έλειψαν τα προβλήματα στην εβδομάδα που πέρασε. Δύο τρία παιδιά ήταν άρρωστα, άλλοι είχαν μικροτραυματισμούς. Αυτά, όμως, τα είχαμε και πριν από το παιχνίδι με την Ελευσίνα.

Στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη θα πρέπει να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι. Ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος και ο Άρης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Είναι σκληρή ομάδα. Δεν πρέπει να χάσουμε βαθμό μέσα στην έδρα μας. Θα πρέπει να «τρέξουμε» τον Άρη και να μην τον αφήσουμε να επιβάλλει τον αργό ρυθμό του στο παιχνίδι. Έτσι θα έχουμε πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο, γιατί ο Άρης είναι ομάδα που προσελκύει τους φίλους του μπάσκετ. Τα τελευταία αποτελέσματά μας έχουν φέρει χαρά στους φιλάθλους του Απόλλωνα κι ελπίζω ότι θα δημιουργηθεί στο κλειστό της Περιβόλας η γνωστή ατμόσφαιρα πρότυπο που έχει κάνει γνωστή την ομάδα μας σε όλη την Ελλάδα».



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved