Βετούλας: «Από εμάς εξαρτάται με ΠΑΟΚ»

Βετούλας: «Από εμάς εξαρτάται με ΠΑΟΚ»

Στο χέρι του Απόλλωνα Πατρών είναι η νίκη του στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το Νίκο Βετούλα.

Οι «μελανόλευκοι» θα φιλοξενήσουν αύριο (06/12, 17.00) τους Θεσσαλονικείς, στο κλειστό της Περιβόλας, για την 9η αγωνιστική της Basket League. Η έκβαση του ματς εξαρτάται από τους ίδιους, όπως επεσήμανε ο προπονητής τους: «Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και επομένως πρέπει να το κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που έχει χημεία και καλό ρόστερ. Επειδή, όμως, παίζουμε στην έδρα μας εξαρτάται από εμάς η έκβαση του παιχνιδιού». Είπε ακόμα…

Για το «κλειδί» της νίκης: «Θα έχει να κάνει με την άμυνά μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, να παίξουμε όπως παίζουμε εντός έδρας».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει πλάνο, είναι ομάδα του προπονητή, διαθέτει μεγάλα κορμιά και συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Δεν πρέπει να έχουμε στιγμές αδράνειας, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να σε τιμωρήσει».

Για το πού θα στηριχθεί ο Απόλλωνας Πατρών: «Είμαστε σε μια διαδικασία που έχουμε μεγαλύτερο ροτέισον. Η ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και η ταχύτητα στην επίθεση γενικά -όχι μόνο στο τρανζίσιον κομμάτι του παιχνιδιού- θα είναι σημαντικοί παράγοντες. Θεωρώ ότι ανεξαρτήτως της ήττας από το Ρέθυμνο είμαστε σε καλή κατάσταση».

Ο Νίκος Αργυρόπουλος, που μίλησε εκ μέρους των παικτών, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς μέσα στην έδρα μας. Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη! Δεν θα είναι εύκολο, αλλά το χρειαζόμαστε μετά τα άσχημα και άτυχα αποτελέσματα που είχαμε εκτός έδρας. Θα δώσουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε. «Κλειδί» θα είναι απόλυτη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουμε και στα σαράντα λεπτά του αγώνα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει το ίδιο καλά εντός και εκτός έδρας. Είναι απαραίτητο να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο πάνω στο οποίο δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που αν χαλαρώσεις, έστω και για 2-3 λεπτά, μπορεί να σου ξεφύγει στο σκορ. Πιστεύω, όμως, ότι είναι ένα παιχνίδι που θα εξαρτηθεί από τη δύναμη της έδρας και από τη δική μας διάθεση. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ και πάμε για τη νίκη».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved