Γεωργαλής: «Θα είναι επιτυχία η είσοδός μας στην εξάδα»

Γεωργαλής: «Θα είναι επιτυχία η είσοδός μας στην εξάδα»

Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής ο Γιάννης Γεωργαλής, στην επιστροφή του στον Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο 31χρονος γκαρντ επέστρεψε στους «μελανολεύκους» ύστερα από οκτώ χρόνια και όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν έχει ανάγκη χρόνου προσαρμογής: «Σίγουρα, δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής. Από τότε που αγωνιζόμουν είναι άλλοι παίκτες και άλλοι προπονητές, αλλά γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και από την πόλη της Πάτρας, τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω και μέσα στον Απόλλωνα». Είπε ακόμα…

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Απόλλωνα Πατρών;
«Επιτυχία θα είναι να μπούμε στην εξάδα και σίγουρα να κάνουμε το επόμενο βήμα στο Κύπελλο Ελλάδας με τη Νέα Κηφισιά. Είναι ιστορικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα και θα είναι σπουδαία υπόθεση να καταφέρουμε να πάμε την ομάδα και πάλι στον τελικό, όπως το 1997».
-Θυμάσαι τον Απόλλωνα σε εκείνο το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας;
«Όλα τα θυμάμαι. Και τον Νίκο (Αργυρόπουλο) και τον κόουτς σαν παίκτη και το νικητήριο τρίποντο, στον τελικό, του Παπανικολάου».
-Το σχόλιό σου για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου;
«Ξεκινήσαμε από την άμυνα. Είχαμε καλά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων. Γενικότερα, σε επίπεδο τακτικής το παιχνίδι κύλησε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει και όπως ακριβώς μας είχε πει ο κόουτς Βετούλας».
-Τελικά, είχες κάποιο έξτρα κίνητρο αγωνιζόμενος κόντρα στον Κολοσσό, στον οποίο έπαιξες την προηγούμενη τετραετία;
«Όχι. Προσπάθησα να βοηθήσω όσο και όπως μπορούσα τον Απόλλωνα, όπως θα κάνω και στα επόμενα παιχνίδια. Πέρασα όμορφα χρόνια στον Κολοσσό και έχω όμορφες αναμνήσεις, αλλά η ζωή προχωράει».
-Εάν σου ζητούσα να γυρίσεις πίσω το χρόνο, τι σου έρχεται πρώτα από όλα στο μυαλό από την προηγούμενη θητεία σου στον Απόλλωνα;
«Πολλά. Για παράδειγμα, η τέλεια χρονιά όταν καταφέραμε να επιστρέψουμε στην Α1, αλλά και οι δύσκολες χρονιές όταν δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο. Άσχημη παρένθεση ήταν η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα, όταν όλοι αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε. Όμως, οι περισσότερες είναι όμορφες αναμνήσεις, καθώς έζησα και εγώ και η ομάδα πολλές καλές στιγμές επί θητείας του κ. Νίκου Καραπάνου».
-Επιστρέφοντας ύστερα από οκτώ χρόνια στον Απόλλωνα ποιος είναι ο στόχος σου;
«Θέλω να κάνω στο παρκέ ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς Βετούλας. Τον εμπιστεύομαι, μου μίλησε, ξέρω τι θέλει από εμένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ».
-Επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, του Ντράγκαν Σάκοτα πλέον, τι μπορεί να κάνει ο Απόλλωνας Πατρών σε αυτό το παιχνίδι;
«Πιστεύω ότι στην καλή μας ημέρα μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, εκτός φυσικά από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και με αυτούς στην Πάτρα όλα μπορεί να συμβούν. Στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Μπορούμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι».



Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved