Βετούλας: «Δεν θα είναι εύκολα»

Βετούλας: «Δεν θα είναι εύκολα»

Συνέχεια στην παράδοση θέλει να δώσει ο Απόλλωνας Πατρών στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, σύμφωνα με το Νίκο Βετούλα.

Οι «μελανόλευκοι» θα δοκιμαστούν αύριο (12/10, 17.00) στο ΣΕΦ, απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Πατρινό τεχνικό να τονίζει πως είναι απόλυτα έτοιμοι: «Η προσπάθειά μας από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ήταν να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να συνεχίσουμε δυνατά μέχρι τη λήξη του». Είπε ακόμα…

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Βρισκόμαστε λίγο πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, το οποίο θεωρώ ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Τα φιλικά παιχνίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας και οι αγώνες που προηγήθηκαν για το Κύπελλο Ελλάδας έδειξαν ότι όλες οι ομάδες έκαναν μεταγραφικές κινήσεις που τις ενίσχυσαν σημαντικά. Ο βαθμός συγκέντρωσης κάθε ομάδας στους αγωνιστικούς στόχους παιχνίδι με παιχνίδι είναι ο παράγοντας που θα κάνει τη διαφορά. Πιστεύω ότι ο έντονος ανταγωνισμός μπορεί να δημιουργεί άγχος και αγωνία στους παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία, είναι όμως και το στοιχείο που μπορεί να φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στα γήπεδα».

Για τους στόχους του Απόλλωνα Πατρών: «Για την ομάδα μας ο βασικός στόχος είναι να παίξει καλό μπάσκετ και σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα να αφήσει ικανοποιημένους τους φιλάθλους μας στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Ο Απόλλωνας «κουβαλάει» στις πλάτες του μια μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ και αυτή την παράδοση θέλει να διατηρήσει στο μέλλον. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για εμάς, αφού υπήρξαν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας σε σχέση με την περσινή χρονιά. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό τον τομέα, δηλαδή στην προσαρμογή των νέων παιδιών, στο διάστημα που προηγήθηκε και συνεχίζουμε».

Για την ευχή που θα ήθελε να κάνει, με αφορμή την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος: «Οι ευχές για υγεία, προσωπική και οικογενειακή, στους φίλους του μπάσκετ και σε όλο τον κόσμο είναι αυτονόητες».

Ο Νίκος Αργυρόπουλος, εκ μέρους των παικτών, τόνισε «Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό. Η ομάδα διαθέτει παίκτες με παραστάσεις και στοιχεία που μας είναι χρήσιμα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και πιστεύω πως έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας. Χρειαζόμαστε όμως και τη βοήθεια της τύχης για να κάνουμε το βήμα παραπάνω που θέλουμε και ζητούν οι φίλαθλοί μας. Περιμένω με αγωνία να ξεκινήσουν οι αγώνες και δούμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι έχουν διαπιστώσει πως γίνεται σοβαρή προσπάθεια από την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ζητάμε να εξακολουθήσουν να στηρίζουν την ομάδα, και από την πλευρά μας θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».



Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκαν με «βαρύ» πρόστιμο λόγω Game 1
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκαν με «βαρύ» πρόστιμο λόγω Game 1
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved