Άρης: Συνάντηση Γκάλη - Αρβανίτη

Άρης: Συνάντηση Γκάλη - Αρβανίτη

Συνάντηση με το Νίκο Γκάλη είχε σήμερα (31/07) ο Λευτέρης Αρβανίτης, συνοδευόμενος από το νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ Στάθη Ρούσσο και το Χρήστο Σαμαρά.

Ο πρόεδρος των Θεσσαλονικιών είχε την ευκαιρία να τα πει με το θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος αποφάσισε φέτος να ενταχθεί στην ΚΑΕ ως ειδικός σύμβουλος. Οι τέσσερις άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα θέματα που αφορούν στο μπάσκετ γενικότερα και τον Άρη ειδικότερα, ενώ αναλύθηκαν στο Νίκο Γκάλη τα οικονομικά δεδομένα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα.

Στον Άρη εξακολουθούν να αναζητούν λύσεις, ενώ προτεραιότητά τους παραμένει η άρση του απαγορευτικού στις μεταγραφές από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Φυσικά, στο… τραπέζι έπεσε και η μεταγραφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό, με το Λευτέρη Αρβανίτη να εξηγεί εκτενώς τους λόγους που οδήγησε τους διοικούντες την ΚΑΕ στην παραχώρησή του, η οποία μεταξύ άλλων βοηθάει στην οικονομική εξυγίανση της εταιρίας.



Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κυριακόπουλος, θεραπεία ο Πάντοβιτς
Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κυριακόπουλος, θεραπεία ο Πάντοβιτς
«Οριστική συμφωνία Σαμπντόρια με Μήτογλου»
«Οριστική συμφωνία Σαμπντόρια με Μήτογλου»
Στη Γαλατά ο Ποτσέκο
Στη Γαλατά ο Ποτσέκο
Επίσημη η «βόμβα»: Στον Παναθηναϊκό η Σπανού
Επίσημη η «βόμβα»: Στον Παναθηναϊκό η Σπανού
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved