Μίνιτς: «Σαν νοκ άουτ με Τρίκαλα BC»

Μίνιτς: «Σαν νοκ άουτ με Τρίκαλα BC»

Τον τελευταίο αγώνα του στο «Nick Galis Hall» στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος δίνει ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται αύριο (24/04, 18.00) τα Τρίκαλα BC, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, και θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Είναι πολύ σημαντικό, νοκ άουτ παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζουμε τη δύναμη του αντιπάλου μας, αλλά γνωρίζουμε επίσης τη δική μας δύναμη και τις δικές μας φιλοδοξίες. Το μπάσκετ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και απρόβλεπτο άθλημα και σε αυτήν την περίπτωση είναι δύσκολο να προβλέψεις το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο Μίλαν Μίνιτς.

Για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, πρόσθεσε: «Είχαμε διακοπή για περίπου τρεις εβδομάδες, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό με δύο φιλικά παιχνίδια, να αποκαταστήσουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, καθώς και να κρατήσουμε σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Την τελευταία εβδομάδα, λόγω κάποιων προβλημάτων τραυματισμών, αλλά και λόγω της απουσίας τριών παικτών μας με την εφηβική ομάδα, ήταν πολύ δύσκολο να γίνει προγραμματισμός της ομαδικής προπόνησης, με δεδομένη την καταπόνηση του κάθε αθλητή ξεχωριστά, ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε την απόδοση των παικτών μας σε υψηλά επίπεδα. Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό, ότι ο συγκεκριμένος προγραμματισμός για το Πανελλήνιο Εφήβων έχει άμεση επίπτωση στην ομαλή λειτουργία της ανδρικής ομάδας, αφού οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν ενεργό ρόλο στις καθημερινές δραστηριότητές της. Η δύναμη βρίσκεται μέσα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να αποδώσουμε στη δύσκολη αποστολή που έχουμε μπροστά μας, έχοντας κρύο αίμα και μεγάλη καρδιά, μαζί με ομαδικότητα και σωστές ατομικές αποφάσεις».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Κώστας Χαρίσης, ο οποίος τόνισε: «Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και θα διεκδικήσουμε τη νίκη, κυνηγώντας τους στόχους μας. Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θέλει προσοχή και όπως είμαστε σωματικά έτοιμοι πρέπει να είμαστε και πνευματικά. Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου, για να τελειώσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα στην έδρα μας».



Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved