Καλαφατάκης: «Δείξαμε πολύ λίγοι»

Καλαφατάκης: «Δείξαμε πολύ λίγοι»

Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων το Ρέθυμνο στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Πανιώνιο, σύμφωνα με το Γιώργο Καλαφατάκη.

Οι Κρητικοί γνώρισαν την ήττα στο «Μελίνα Μερκούρη», με το Χανιώτη τεχνικό να αποδίδει στη συνέντευξη Τύπου τα εύσημά του στον αντίπαλο: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Γιάννη (Σφαιρόπουλο) για την πορεία της ομάδας του και την κατάληψη της τρίτης θέσης. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε για ακόμα μία φορά στις συνθήκες του παιχνιδιού, σε σημεία καθοριστικά που θα μας έδιναν το κάτι παραπάνω. Δείξαμε πολύ λίγοι, λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν μπορώ να κρύβομαι. Δεν δείξαμε το χαρακτήρα που έπρεπε, όχι μόνο σε αυτό, αλλά και στο προηγούμενο ματς. Ο Πανιώνιος έδειξε γιατί είναι εκεί που είναι, είναι θέμα νοοτροπίας κι εμείς δεν δείξαμε την ποιότητα των προηγούμενων χρόνων. Παίξαμε καλό μπάσκετ και κάναμε αρκετές νίκες εδώ μέσα, αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν δείξαμε χαρακτήρα».

Αναφορικά με το πού κρίθηκε το σημερινό (05/04) ματς, συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι με κάποια τρικ καταφέραμε κάποια στιγμή να είμαστε μπροστά αλλά ήμασταν πολύ νευρικοί σε κρίσιμα σημεία. Μην ξεχνάτε ότι στο τελευταίο τρίλεπτο χάσαμε πέντε από τις έξι βολές. Πολύ σημαντικό νούμερο για αυτό το παιχνίδι που το σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν 7-12. Ο Εζιούκου έκλαιγε απαρηγόρητος στα αποδυτήρια, αλλά δεν ήταν εκείνος ο υπαίτιος της ήττας. Ελέγξαμε το ρυθμό κατά κάποιον τρόπο. Κρατήσαμε χαμηλά και το Μακ Κόλουμ και το Μίλμπουρν, αλλά δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε όλους. Δεν είμαστε ομάδα με συγκεκριμένους αμυντικούς προσανατολισμούς. Κατορθώσαμε και κάναμε καλή δουλειά, αλλά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Επίσης, θεωρώ ότι στο τελευταίο λεπτό, στο ριμπάουντ του Γκάμπριελ, σπρώχνεται μπροστά στα μάτια του διαιτητή από το Μίλμπουρν που θα ήταν και το πέμπτο φάουλ του. Νομίζω ότι εκεί ήταν η ευκαιρία για να πάρουμε κεφάλι στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Ο Λούκα Ντρτσα, που μίλησε από την πλευρά των παικτών στη συνέντευξη Τύπου, σχολίασε: «Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Πανιωνίου για την τρίτη θέση που πήρε. Και για τις δύο ομάδες ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για εμάς πάρα πολύ δυνατό, γιατί θέλαμε να μπούμε στα πλέι οφ. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ κοντινό, η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν της τάξης των δύο-τριών πόντων κι αυτό ήταν πολύ ωραίο για τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν το ματς, αλλά όχι για εμάς γιατί δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας έδωσε ο αντίπαλος και τιμωρηθήκαμε στο τέλος. Ελπίζουμε ότι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια θα καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved