Ολυμπιακός: Νωρίτερα στη Μάλαγα

Ολυμπιακός: Νωρίτερα στη Μάλαγα

Μία ημέρα νωρίτερα από το σύνηθες θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Μάλαγα, εν όψει του αγώνα με την Ουνικάχα.

Οι Πειραιώτες δεν θα μεταβούν παραμονή του αγώνα τους στην Ισπανία, όπως συμβαίνει δηλαδή σε κάθε εκτός έδρας αναμέτρησή τους. Η μετάβασή τους στην Ανδαλουσία για το κρίσιμο ματς με το συγκρότημα του Χουάν Πλάθα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, είναι πολύωρη και δύσκολη. Έτσι, προκειμένου η ομάδα να μην ταλαιπωρηθεί και να εμφανιστεί «φρέσκια» την Πέμπτη (27/03, 21.45), αποφασίστηκε να αναχωρήσει από αύριο (25/03).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα προπονηθούν κανονικά στο ΣΕΦ κι αμέσως μετά θα μεταβούν στο «Ελευθέριος Βενιζέλους», για να ταξιδέψουν για την Ισπανία. Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους για το κομβικής σημασίας ματς με τη Μάλαγα θα ολοκληρωθεί στο «Μάρτιν Καρπένα», στο οποίο θα λάβει χώρα και ο αγώνας.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



ΝΒΑ: Έγραψε ιστορία ο Χάρντεν
ΝΒΑ: Έγραψε ιστορία ο Χάρντεν
«Πρώτος στόχος της Νότιγχαμ για σέντερ φορ ο Ταρέμι»
«Πρώτος στόχος της Νότιγχαμ για σέντερ φορ ο Ταρέμι»
Στην Ιταλία κόντρα στην Τρέντο ο Πανιώνιος
Στην Ιταλία κόντρα στην Τρέντο ο Πανιώνιος
Πόλο: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στη Σλοβενία
Πόλο: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στη Σλοβενία
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved