Μπράμος: «Άλλαξε την ψυχολογία μας ο Αλβέρτης»

Μπράμος: «Άλλαξε την ψυχολογία μας ο Αλβέρτης»

Ο Μάικ Μπράμος ήταν πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη χθεσινή νίκη επί της Φενέρμπαχτσέ στο πλαίσιο του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Μιλώντας στην ελληνική έκδοση της Ευρωλίγκα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τη χθεσινή νίκη ως «τεράστια», ενώ μίλησε και για την παρουσία του Αλβέρτη στον πάγκο της ομάδας.

«Παίξαμε με μεγάλη ενέργεια και πάθος, ήμασταν λίγο πιο γρήγοροι στην επίθεση. Ίσως δεχτήκαμε λίγους παραπάνω πόντους από ότι συνήθως, αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας» είπε ο Μπράμος αρχικά και συνέχισε: «Μπήκα στο ξεκίνημα του αγώνα, πετυχαίνοντας μερικά σουτ κι έτσι κατάφερα να βρω ρυθμό. Κάποιες φορές συμβαίνει να βρίσκεσαι στη βραδιά σου και απόψε ήταν η δική μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έτυχε να είμαι καλός σ' αυτό το παιχνίδι».

Για τη σημασία της νίκης: "Είναι μία τεράστια νίκη για εμάς!".

Για τη συνέχεια: «Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Είχαμε τον ίδιο απολογισμό με τη Φενέρμπαχτσε. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια να απομένουν για το τέλος του Top-16 και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Έχουμε ακόμα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια συν εκείνο με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, είμαστε έτοιμοι να τα δούμε όλα ξεχωριστά και να θέσουμε τους στόχους μας»

Για την ήττα από τη Λαμποράλ εντός έδρας: «Ήταν μία κακή βραδιά για εμάς. Ένα παιχνίδι που δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε. Δεν παίξαμε καλά, δεν είχαμε ενέργεια, δεν παίξαμε έξυπνα και όντως ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, καθώς ηττηθήκαμε και μέσα στην έδρα μας».

Για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη: «Σ' αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά στο στυλ παιχνιδιού. Ωστόσο, ο κόουτς Αλβέρτης πιστεύω ότι άλλαξε κάπως την ψυχολογία μας. Χρειαζόμασταν να σκοράρουμε παραπάνω και το γνωρίζαμε όλοι. Απλά βγήκε τώρα. Ο Φράγκι είναι παλιός παίκτης, ξέρει πως να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις γιατί τις έχει περάσει στο παρελθόν. Νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά για τον Ομπράντοβιτς και φυσικά τον κόσμο μας. Είναι ένας μύθος για τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος του έδειξε πόσο πολύ τον αγαπά, το ίδιο κι αυτός. Έχει προσφέρει πάρα πολλά και του έδειξε ο κόσμος πόσο πολύ τον εκτιμά».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



«Χάλκινος» ο Γιαννόπουλος στο Malaga Junior European Cup 2024
«Χάλκινος» ο Γιαννόπουλος στο Malaga Junior European Cup 2024
Παπαβασίλης: «Μπορούμε τον τίτλο, θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ»
Παπαβασίλης: «Μπορούμε τον τίτλο, θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ»
Παίκτης της χρονιάς στη Bundesliga ο Βιρτς
Παίκτης της χρονιάς στη Bundesliga ο Βιρτς
Serie A: «Κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της η Βερόνα
Serie A: «Κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της η Βερόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved