Γιαπλές: «Ψάχνουμε ισορροπία»

Γιαπλές: «Ψάχνουμε ισορροπία»

Με το μυαλό τον «τελικό» με τον Ηλυσιακό, που ακολουθεί στο πρόγραμμα της Basket League ΟΠΑΠ, παρατάχθηκε στη Νέα Σμύρνη ο Ίκαρος Χαλκίδας.

Το ευβοϊκό συγκρότημα γνώρισε ευρείας έκτασης ήττα από τον Πανιώνιο, κάτι όμως που δεν προκάλεσε εντύπωση στον προπονητή του, Θανάση Γιαπλέ, ο οποίος προτίμησε να μη ρισκάρει με τους τραυματίες της ομάδας του απλώς για να μαζέψει τη διαφορά. Αναφέρθηκε, επίσης, στα πολλά προβλήματά τους, αλλά και τους νεαρούς παίκτες. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη βαριά ήττα από τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την εύκολη νίκη. Το σημερινό (15/03) ματς ήταν έξω από το πλάνο μας. Είχαμε τραυματισμούς κι επιλέξαμε να μη ρισκάρουμε με τους Ρόμπερτσον, Ρίτσαρντς και Δεμερτζή. Θέλαμε, ασφαλώς, να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά επιλέξαμε να είμαστε έτοιμοι για τον «τελικό» της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηλυσιακό από το να χάσουμε με 25 αντί για 35 πόντους σήμερα (25/03). Δώσαμε, λοιπόν, την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν και επικεντρωνόμαστε τώρα στους τραυματισμούς. Ψάχνουμε να βρούμε την ισορροπία, κάτι που δεν είναι εύκολο, ώστε να μην καταπονούμε τα παιδιά και ιδιαίτερα τους τραυματίες».

Για τον «τελικό» με τον Ηλυσιακό: «Προσηλωνόμαστε στον Ηλυσιακό και στους αγώνες που ακολουθούν, με αντιπάλους τους Κολοσσό Ρόδου και Άρη, που είναι όλη η χρονιά για εμάς».

Για τους νεαρούς παίκτες του Ίκαρου Χαλκίδας: «Δυστυχώς, πολλά νέα παιδιά πέφτουν σε άσχημες περιπτώσεις. Ο Ίκαρος για παράδειγμα παλεύει για τη σωτηρία του, μετράει κάθε παιχνίδι και δεν δίνει τόσες ευκαιρίες όσες θα έπρεπε στα νέα παιδιά. Εγώ είμαι λίγο καιρό με τα νέα παιδιά του Ίκαρου, αλλά βλέπω ότι έχουν ταλέντο και διάθεση. Αισθάνομαι μερικές φορές άσχημα που δεν μπορώ να τα βοηθήσω, αλλά όλα ξεκινούν από την προπόνηση. Χάρες δεν κάνουμε. Όταν ένα παιδί δείχνει στην προπόνηση ότι αξίζει παίρνει ευκαιρίες».

O Ντομινίκ Σάτον, μιλώντας εκ μέρους των παικτών, τόνισε: «Ξέραμε ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς στην προετοιμασία μας και προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved