Παναθηναϊκός: Τα έχουν με την ατυχία τους

Παναθηναϊκός: Τα έχουν με την ατυχία τους

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να… συνέλθουν από το νέο σοκ με τον τραυματισμό του Ραμέλ Κάρι, με τους «πράσινους» να ετοιμάζονται για τον Πανιώνιο και να σκέφτονται την Αρμάνι Μιλάνο

Οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες πέφτουν πάνω στα… Όσκαρ με αποτέλεσμα τα βραβεία κινηματογράφου να καθυστερήσουν λιγάκι. Τα χρυσά αγαλματίδια της Ακαδημίας θα δοθούν στις αρχές του μήνα που έρχεται, αν και κατά τεράστια πλειοψηφία ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας τους. Πάντως, όποτε και να δοθούν ένα είναι σίγουρο. Όσκαρ ατυχίας, γκαντεμιάς ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, θα πάρει ο Παναθηναϊκός.

Η φετινή κακοδαιμονία δεν έχει προηγούμενο με τους «πράσινους» να μην προλαβαίνουν να συνέλθουν από τον ένα τραυματισμό και να είναι αναγκασμένοι να βρουν τρόπους για να διαχειριστούν τον επόμενο. Τελευταίο... θύμα, αυτής της ανεπανάληπτης ατυχίας ο Ραμέλ Κάρι ο οποίος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό υπέστη οστικό οίδημα στην ποδοκνημική με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένος να μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας του για περίπου έναν μήνα.

Και αυτό την ώρα που ο Γκιστ πάνω που.. επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ζει τον δικό του… Γολγοθά, όπως τόνισε και ο Αργύρης Πεδουλάκης. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό χαρές, χαμόγελα και πανηγυρισμοί για την νίκη επί του Ολυμπιακού ανήκουν στο παρελθόν με τον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες του να μην μπορούν να χαρούν ούτε με αυτήν την σπουδαία επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το αυριανό (23/2) ματς στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», Ζακ Ράιτ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ετοιμάζει πολλές αλλαγές στην ομάδα του, έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει ανάσες και χρόνο ξεκούρασης σε συγκεκριμένους παίκτες και να τους κρατήσει φρέσκους για την επικείμενη αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Αυτός είναι ένας ακόμα… τελικός για τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» οφείλουν να είναι πανέτοιμοι.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved