Φλεβαράκης: «Το κυνηγήσαμε μέχρι τέλους»

Φλεβαράκης: «Το κυνηγήσαμε μέχρι τέλους»

Σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Άρη πανηγύρισαν τα Τρίκαλα BC, με τον Κώστα Φλεβαράκη να μοιράζει συγχαρητήρια σε παίκτες και αντιπάλους.

Παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ έγινε στη θεσσαλική πόλη, με τους γηπεδούχους να παίρνουν σπουδαία νίκη. Ο προπονητής τους παραδέχθηκε, στη συνέντευξη Τύπου, πως θα μπορούσε να είχε κερδίσει οποιοσδήποτε στο φινάλε και στη συνέχεια επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, καθώς όπως τόνισε όλες οι ομάδες είναι μαζί και το πρωτάθλημα έχει μέλλον ακόμα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εντός έδρας νίκη επί του Άρη: «Όπως τέλειωσε η περσινή χρονιά έτσι ξεκίνησε και η καινούρια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν διαφήμιση, από αυτά που φέρνουν κόσμο στο γήπεδο, υπήρξαν αλλαγές. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει μεγάλο βάρος στη φανέλα της και πάντα τα παιχνίδια με τον Άρη ήταν και θα είναι δύσκολα. Για εμάς, ξεκινώντας αυτό το παιχνίδι, είχε σημασία το θετικό αποτέλεσμα των προπονήσεων των τελευταίων εβδομάδων. Υπήρξε ενθουσιασμός ο οποίος βγήκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, από την άλλη υπήρξε ένας βαθμός δυσκολίας που ήταν ιδιαιτέρα αυξημένος, καθώς το πρόβλημά μας μέχρι στιγμής ήταν με τις ομάδες που έχουν λίγους Έλληνες, κυρίως τα παιχνίδια που πήραμε στο τέλος. Ο Άρης σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ δυνατός, καθώς έχει πάρα πολύ έμπειρα παιδιά, Έλληνες, που είναι πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός πως χρειάστηκαν τη βοήθεια της παράτασης για να κερδίσουν: «Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες είχαν τύχη στο τέλος. Εμείς στο 57-50 χάσαμε κάποιες φάσεις στον αιφνιδιασμό, κάποιες φάσεις τις οποίες θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει. Όταν ενάντια σε μια έμπειρη ομάδα δεν το κάνεις αυτό, στο τέλος φθάνεις στο σημείο να κυνηγάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κυνήγησαν μέχρι τέλους το παιχνίδι, αλλά και στους παίκτες του Άρη».

Για τη συνέχεια στην Basket League ΟΠΑΠ: «Συνεχίζουμε, χρειάζεται προσπάθεια μέχρι τέλους, όλες οι ομάδες είναι μαζί. Κάθε παιχνίδι και κάθε αγωνιστική θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε και μας έχει βοηθήσει τα μέγιστα».

Ο Τζέρεμι Γκρέιντερ, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, σχολίασε: «Πιστεύω ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης είναι καλή ομάδα και ήταν καλή νίκη για την ομάδα μας». Σε ερώτηση για το τελευταίο νικητήριο καλάθι που είχε σημειώσει επί του Άρη σε φιλικό παιχνίδι, απάντησε: «Πιστεύω ότι η τύχη είναι με το μέρος μας στα ματς με τον Άρη».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved