Basket League ΟΠΑΠ: Για το 22-0 ο Ολυμπιακός, για την… ισοφάριση ο ΠΑΟΚ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος να ξεχωρίζει.

Basket League ΟΠΑΠ: Για το 22-0 ο Ολυμπιακός, για την… ισοφάριση ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να νικήσει για να πιάσει τους Νεοσμυρνιώτες στις επτά νίκες στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τη στιγμή που οι «κυανέρυθροι» θέλουν να πάρουν διαφορά δύο βαθμών από τον αντίπαλό τους.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα Τρίκαλα σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να νικήσει και να διευρύνει το φετινό ρεκόρ του στο 22-0, ενώ οι Τρικαλινοί θέλουν να αποκομίσουν καλές εμπειρίες για το μέλλον.

Την 5η τους νίκη στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν στον μεταξύ τους αγώνα Απόλλωνας Πάτρας και ΚΑΟΔ, με το ματς να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς ανταγωνιστικότητας.

Στο τέταρτο παιχνίδι της ημέρας ο Ίκαρος Χαλκίδας φιλοξενεί τον Ηλυσιακό σε έναν αγώνα που είναι πολύ σημαντικός για την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/12) εδώ μέσα από την ατζέντα του Onsports.

Το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Basket League ΟΠΑΠ μέσα από τα στατιστικά του Onsports εδώ.

Αναλυτικά:

ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΣΑΒ 14-12-2013
16:00 -

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ ΣΑΒ 14-12-2013
17:00 -

ΠΑΟΚ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΒ 14-12-2013
18:00 Novasports 3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES ΣΑΒ 14-12-2013
19:00

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη