Φούντας:  «Να σκύψουμε το κεφάλι»
SHARE

Φούντας: «Να σκύψουμε το κεφάλι»

Υπόσχεση στους Τρικαλινούς φιλάθλους, πως θα παλεύουν μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια τους στην Basket League ΟΠΑΠ, έδωσε ο Γιώργος Φούντας.

Οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν στην έδρα τους από την Κηφισιά, στον πρώτο αγώνα τους στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία. Ο αρχηγός τους, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, δεσμεύθηκε προς τον κόσμο: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος τα παιχνίδια και σίγουρα με τη βοήθεια των φιλάθλων θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει ώστε να θτάσουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η παραμονή». Είπε ακόμα…

Για την ήττα από την Κηφισιά: «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη νίκη της. Ξεκινήσαμε πιο αργά από τις άλλες ομάδες και δυστυχώς αντιμετωπίσαμε πολύ νωρίς μια πιο έτοιμη ομάδα από εμάς. Δεν ήμασταν καλοί σε κάποια πράγματα, δεν προσπαθήσαμε αρκετά σε κάποια σημεία».

Για τη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πολύ περισσότερο από ό,τι έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχός μας, για να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια».

Όταν η κληρονομιά απέκτησε όνομα
Όταν η κληρονομιά απέκτησε όνομα
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/9)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/9)
Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies