Γρόλλιος: «Διπλά χαρούμενοι»
SHARE

Γρόλλιος: «Διπλά χαρούμενοι»

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ είναι στον Άρη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε στους Θεσσαλονικείς το σχετικό πιστοποιητικό, με το νομικό εκπρόσωπο της ΚΑΕ Χρήστο Γρόλλιο να παραδέχεται με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4 τη σπουδαιότητα της εν λόγω εξέλιξης τόσο για την εταιρία όσο και γενικότερα, για παίκτες και φιλάθλους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: «Χορηγήθηκε και είμαστε ιδιαιτέρα χαρούμενοι για αυτό. Είναι διαφορετικό να έχεις την άδεια, αλλιώς θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Είμαστε, παράλληλα, σε αναμονή κάποιων εσόδων για να είμαστε σωστοί. Γιατί ναι μεν παρουσιάσαμε το πλάνο για τις παλιές οφειλές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΚΑΕ είναι ζωντανός οργανισμός».

Για το τι θα συνέβαινε εάν δεν έπαιρνε το πιστοποιητικό συμμετοχής η ΚΑΕ Άρης: «Έχει θέματα που την απασχολούν και με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού θα είχαμε πρόβλημα των εσόδων με τα συμβόλαια και διάφορα επακόλουθα. Έτσι μπορεί και η ΚΑΕ να πει στον κόσμο να ενισχύσει με διαρκείας. Έχει και την συμβολική του σημασία, παρ’ όλο που υπήρχε εκτενής συζήτηση που κράτησε μία ώρα και σαράντα λεπτά. Δεν ήταν καθόλου απλό και διαδικαστικό, αλλά τα αιτήματά μας ήταν δίκαια και νομικά βάσιμα».

Για τη σύνθεση της επιτροπής: «Υπάρχουν δικηγόροι και πρώην Αρεοπαγίτης στο συμβούλιο, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν κάτι απλό. Η ΚΑΕ Άρης έχει ήδη συμφωνήσει την εξυγίανσή της με το δημόσιο, που θα ενεργοποιηθεί όταν επικυρωθεί το 99. Έμμεσα στη χθεσινή (24/09) διαδικασία είχαμε σύμμαχο το ελληνικό δημόσιο. Πραγματικά, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει».

Για τη διαδικασία, γενικότερα: «Δεν ήταν απλή παράθεση στοιχείων και δικαιολογητικών.  Επίπονη δεν θα έλεγα ότι ήταν, αλλά ήταν κάτι που δεν ήταν απλό. Αντιλαμβάνεστε ότι εάν αυτές τις αδειοδοτήσεις δεν τις έχεις εξασφαλίσει  πριν από το πρωτάθλημα προκαλείται ανησυχία στους παίκτες και γενικότερα. Έτσι , είμαστε διπλά χαρούμενοι. Η ΚΑΕ μπορεί να κάνει και επίσημα κάλεσμα στον κόσμο για αγορά διαρκείας».

Καιρός - Προσοχή: Πλησιάζει ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια – Θα «χτυπήσει» και την Αθήνα
Καιρός - Προσοχή: Πλησιάζει ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια – Θα «χτυπήσει» και την Αθήνα
ΟΦΗ: Στην Κέρκυρα για την πρόκριση
ΟΦΗ: Στην Κέρκυρα για την πρόκριση
NBA: Top-10 με Ντέρικ Τζόουνς στην κορυφή
NBA: Top-10 με Ντέρικ Τζόουνς στην κορυφή
Θα συνεχίσει το σερί ο ΠΑΟΚ και στη Λιβαδειά;
Θα συνεχίσει το σερί ο ΠΑΟΚ και στη Λιβαδειά;


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies