Χαρίσης: «Τον πρώτο λόγο ο Άρης»

Χαρίσης: «Τον πρώτο λόγο ο Άρης»

Προτεραιότητα για τον Κώστα Χαρίση αποτελεί η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του.

Ο 33χρονος σέντερ, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4, παραδέχθηκε πως περιμένει τους διοικούντες τους Θεσσαλονικείς για να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ μίλησε ακόμα για τη φετινή σεζόν, τη δική του παρουσία, το Βαγγέλη Αγγέλου και τους φιλάθλους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη φετινή σεζόν στον Άρη και το άσχημο ξεκίνημα: «Ξεκινήσαμε δύσκολα λόγω της απαγόρευσης των μεταγραφών από τη FIBA. Συνεχίσαμε στραβά με τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο Ελλάδας κι εκεί άρχισαν οι μουρμούρες. Αλλά, στη συνέχεια, έγινε και αλλαγή προπονητή η οποία από ό,τι αποδείχθηκε ήταν επιτυχημένη και παίξαμε πολύ καλύτερα».

Για την εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη: «Ήταν σαν μια ένεση αδρεναλίνης. Είχαμε σταθερότητα, αλλά μας έδωσε μια άλλη πνοή αυτή η εκδήλωση, μια άλλη αύρα».

Για την προσωπική απόδοσή του: «Νομίζω θα συμφωνήσουν όλοι πως δεν ήταν καλή χρονιά για εμένα, ιδιαιτέρως στην αρχή. Άργησα να προσαρμοστώ, αλλά νομίζω έστω και στο τέλος έδειξα θετική εικόνα και φάνηκε πως μπορώ να βοηθήσω κι εγώ».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Σίγουρα, τον πρώτο λόγο έχει ο Άρης, εγώ περιμένω τις δικές τους σκέψεις. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε, ελπίζω να συνεννοηθούμε καταλλήλως και να παραμείνω και την επόμενη σεζόν».

Για το Βαγγέλη Αγγέλου: «Σέβεται κάθε στάλα ιδρώτα που ρίχνουμε, είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να συνεχίσουμε και του χρόνου κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Για τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν, αλλά και την κατανόηση από την πλευρά των παικτών: «Η αλήθεια είναι πως η μουρμούρα για τα οικονομικά προβλήματα ξεκινούν από τους ξένους παίκτες, είναι κοινά αποδεκτό αυτό. Εμείς οι Έλληνες καταλαβαίνουμε πιο πολύ, αλλά οι δύο ξένοι που είχαμε φέτος στην ομάδα δεν έκαναν κανένα παράπονο ουδέποτε κι αυτό είναι προς τιμήν τους».

Για το ρόστερ του Άρη, που συνδυάζει νεαρούς κι έμπειρους παίκτες: «Σίγουρα, χρειάζονται και έμπειροι και νεαροί παίκτες. Οι δικοί μας νεαροί απέδειξαν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας και μας βοήθησαν αρκετά. Αυτοί είναι το μέλλον του Άρη, πιστεύω θα γίνουν κάποιες προσθήκες κυρίως με νεαρότερους παίκτες τη νέα χρονιά, για να συνεχίσει η ομάδα ακόμα καλύτερα».

Για τους φιλάθλους και την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο: «Οπωσδήποτε, είναι μεγάλη υπόθεση να παίζει ο κάθε παίκτης σε γεμάτο γήπεδο. Φέτος, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, νιώσαμε την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Άρη. Με μεγάλη κορύφωση, βεβαίως, την εκδήλωση για το Νίκο Γκάλη».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΑΕΚ: Οι οπαδοί έκαναν sold out με Λαμία - Το μήνυμα της ΠΑΕ
ΑΕΚ: Οι οπαδοί έκαναν sold out με Λαμία - Το μήνυμα της ΠΑΕ
Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Έμπρακτα δίπλα σε 80.000 παιδιά
Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Έμπρακτα δίπλα σε 80.000 παιδιά
Οι ομάδες του Παναθηναϊκού Α.Ο. στον ΟΠΑΠ με τα τρόπαια της σεζόν 2023-2024
Οι ομάδες του Παναθηναϊκού Α.Ο. στον ΟΠΑΠ με τα τρόπαια της σεζόν 2023-2024
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved