Κολοσσός: Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Καλαμπόκης

Κολοσσός: Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Καλαμπόκης

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τη συμμετοχή του Γιάννη Καλαμπόκη να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας της Ρόδου αναφέρει…

«Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Καλαμπόκη στην αναμέτρηση της Κυριακής (13:00) με τον Ολυμπιακό. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο έμπειρος γκαρντ έδειξε ότι έχει υποστεί μία μικρή θλάση στους προσαγωγούς και σήμερα ακολούθησε ειδικό και πιο χαλαρό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ανάλογα με την πορεία της κατάστασης του θα εξαρτηθεί ή όχι, η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Προς το παρόν κάνει και ειδικές ασκήσεις στο φυσικοθεραπευτήριο του Αλκιβιάδη Σιώκου (Physioworld), ώστε να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Αυτό δεν είναι πάντως το μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό της ομάδας μας Μηνά Γκέκο, αφού πολύ χαλαρούς ρυθμούς ακολούθησε και ο Λαρόν Ντέντι, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον αντίχειρα του, ενώ και ο Γιώργος Καλαϊτζής έχει τραυματιστεί ελαφρά στο δικέφαλο. Οι δύο τελευταίοι λογικά θα προλάβουν την αναμέτρηση της Κυριακής.

Από κει και πέρα η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός συνεχίστηκε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι στην «τέντα» με ασκήσεις τακτικής και σουτ και με στόχο της ομάδας μας να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί και αύριο από τις 11:00 έως τις 14:00 στα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261), ενώ εφόσον υπάρχουν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα, θα διατίθενται από τις 11:00 στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 20 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι εισιτήρια διατίθενται επίσης στο κέντρο άσκησης και διατροφής Family Fit καθώς και στο Horus Café.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ Κ.Α.Ο.Δ.

Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 9ης και της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα φιλοξενήσει το μεσημέρι της Κυριακής (12:00) 9 Δεκεμβρίου τον Κ.Α.Ο. Δράμας, ενώ θα παίξει εκτός έδρας με το Περιστέρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 15:45, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved